001 -Family

Mannen betrapt op diefstal in Amstelhoek


Geplaatst op: 10 augustus 2011

Amstelhoek - Een beveiliger betrapte woensdagnacht 10 augustus twee mannen die ijzer wilden stelen bij een bedrijf. De twee mannen vluchtten het nabij gelegen weiland in. Een zoektocht volgde, maar bleef zonder resultaat.

Omstreeks 00.45 uur kregen politiemensen de melding om te gaan naar een bedrijf aan de Ringdijk 1e Bedijking, omdat twee mannen ijzer aan het stelen waren. Volgens de beveiliger waren de mannen op de vlucht geslagen. De politiemensen zochten met behulp van een warmtebeeldkijker de weilanden af. Helaas raakte de warmtebeeldkijker defect en was er op dat moment geen luchtsteun beschikbaar.

Er werd in de omgeving wel een auto aangetroffen, waarmee het tweetal vermoedelijk was gekomen. Het kenteken stond op naam van een inwoner uit Amsterdam. Het afposten van de auto leverde eveneens geen resultaat op. Het onderzoek naar de twee mannen wordt voortgezet.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mannen betrapt op diefstal in Amstelhoek

Amstelhoek - Een beveiliger betrapte woensdagnacht 10 augustus twee mannen die ijzer wilden stelen bij een bedrijf. De twee mannen vluchtten het nabij gelegen weiland in. Een zoektocht volgde, maar bleef zonder resultaat.Omstreeks 00.45 uur kregen politiemensen de melding om te gaan naar een bedrijf aan de Ringdijk 1e Bedijking, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: