001 - Week van de ontmoeting
Pinbox bij gemeentehuis Mijdrecht

Pinbox bij gemeentehuis Mijdrecht


Geplaatst op: 17 december 2021

Voor de deur van het gemeentehuis in Mijdrecht is een opvallende 'pinbox' neergezet, een faciliteit waar men 24 uur per dag en 7 dagen in de week geld kan pinnen én kan storten.

Na het vertrek van diverse bankfilialen uit Mijdrecht waren er voor inwoners minder mogelijkheden om geld te pinnen. Ook konden ondernemers daardoor geen contant geld storten.

Vanuit ondernemers is verzocht die mogelijkheid weer te creëren. De pinbox van Geldmaat is op deze plek geplaatst om de voorziening in het centrum te hebben.

Hij staat redelijk dicht tegen het gemeentehuis in verband met verkeer, met name ook zodat automobilisten die uit de parkeergarage van de Passage komen goed overzicht hebben en de pinbox hun zicht niet belemmert. Het is de bedoeling dat de pinbox eind deze week, begin volgende week in gebruik gesteld wordt.Laatst bewerkt op: 17 december 2021 10:04

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pinbox bij gemeentehuis Mijdrecht

Voor de deur van het gemeentehuis in Mijdrecht is een opvallende 'pinbox' neergezet, een faciliteit waar men 24 uur per dag en 7 dagen in de week geld kan pinnen én kan storten. Na het vertrek van diverse bankfilialen uit Mijdrecht waren er voor inwoners minder mogelijkheden om geld te pinnen. Ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: