Hollandse Avond 2022
Tijdens de Kerstdagen zijn er speciale programma’s op Rick FM.

Tijdens de Kerstdagen zijn er speciale programma’s op Rick FM.


Geplaatst op: 18 december 2021

De medewerkers van Rick FM wensen iedereen hele fijne feestdagen, een voorspoedig 2022 en heel veel luisterplezier.
Tijdens de Kerstdagen zijn er speciale programma’s op Rick FM.

Kerstavond 24 december.
Op Kerstavond komt het programma 'VR-Music' van Verena Ratterman te vervallen. Daarvoor in de plaats komt een uur extra 'Apenkooien' met José de Robles, Jeroen Brink en Naomi Heidinga. In deze twee uur een terugblik op wat er in 2021 is gedraaid in dit wekelijkse programma.

1e Kerstdag 25 december.
'Gouden Zaterdag' van 's morgens 8 uur t/m 20.00 uur.
De jaarlijkse traditie dat op deze laatste zaterdag van het jaar er elke twee uur een top 100 uit een bepaald jaar wordt behandeld. Met de muzikale pareltjes uit dat jaar aangevuld met historische feiten.
'The Connection I Feel Free', 20.00-22.00 uur, Kerstspecial met Jack Redeker.
'Tracks', 22.00-23.00 uur, speciale Kerstuitzending met Jaap van der Ley.

2e Kerstdag 26 december.
‘The Good Guys’, 9.00-10.00 uur met muziek uit de jaren 50 en begin 60. Met een keuze uit de Kerstmuziek uit die jaren.
‘Uit de Kunst’, 10.00-11.00 uur is ook geheel in kerstsfeer met ook een interview over de Musical ‘One’, die te zien is in de Studio’s Aalsmeer.

‘Sport & Co’, 11.00-13.00 uur, met deel 1 van een terugblik op 2021 met diverse interviews.
Felice Alberts, ooit begonnen bij het Uithoornse Qui Vive. Deze zomer won ze goud bij de Olympische spelen met het Nederlandse team, TeamNL
Mike Groen, hij startte bij Thamen - Honkbal en Softbal Vereniging en is dit jaar international geworden in de honkbal en speelt inmiddels bij het Amsterdamse The Pirates.
Corien Bayens, kinder fysiotherapeut. Zij is één van de gasten in onze wekelijkse rubriek wandel-, fiets- zwem- of kinder beweegtips. Imke Brommer uit Kudelstaart. Zij wist als pilote samen met haar blinde teamlid Larissa Klaassen het goud te winnen op het onderdeel 1.000 meter tijdrijden op de wielerbaan voor vrouwen tijdens de paralympische spelen, Paralympic Team NL.
Ruben Spaargaren, hij is geboren en getogen in Aalsmeer en kwam afgelopen zomer uit als rolstoeltennisser bij de paralympische spelen in Tokio.
Peter Zijerveld, talentcoach bij de KNWU en voorzitter van de Wielrenafdeling UWTC. Hij is ook één van de gasten in onze wekelijkse rubriek de beweegtip.

Concert van het Dickenskoor The X-mas Vocals, 13.00-14.00 uur.
Het Nederlandstalige programma ‘Rood Wit Blauw’ met Rob de Jonge komt te vervallen. Daarvoor in de plaats een registratie uit 2019 van het Kerstconcert in de r.k. De Burght aan het Potgieterplein in Uithoorn o.l.v. Ferdinand Beuse. Een uur lang met bekende Carols en Christmas songs o.a. O, little Town of Bethlehem, The most wonderful time of the year, We wish you merry Christmas en Midden in de winternacht.

‘Het Tussendoortje’, 14.00-17.00 uur, met Jeroen Könst en Kees Hoogervorst zal i.v.m. de winterstop geen voetbal bevatten maar een keuze uit meer dan 50 jaar Pop en Kerstmuziek.
Juli Golin zal tussen 17.00 en 19.00 uur het 2e Kerstdag diner voorzien van ‘Easy winter’ muziek.
‘Country Roads’ met Jaap van der Ley en ‘Nerdallert’ met Marcel van der Velde staan ook in het teken van de Kerst. En bij het ‘Marjolijstje’ met Marjolein Hermans liggen de nieuwe releases voor 2022 onder de kerstboom en zullen tussen 22.00 en 23.00 uur worden uitgepakt.

Maandagavond 27 december, 19.00 tot 21.00 uur zal de traditionele ‘Amstelland top 30’ vervangen worden door ‘De Amstelland top 30 van 2021’. Frank Logger en Koen Overbeek zetten alle hits van 2021 op een rij, met de populairste plaat van 2021 uiteraard op nr. 1.

Ook in het nieuwe jaar is Rick FM, dé lokale omroep voor Uithoorn en De Kwakel, weer volop actief. Met ruim zestig enthousiaste vrijwilligers zenden wij 24 uur per dag, de hele week uit.
Er is veel aandacht voor lokaal nieuws, sport, kunst, cultuur, evenementen en lokale politiek. Daarnaast natuurlijk een variëteit aan muziekprogramma’s.
Meer informatie op onze website www.rickfm.nl, Facebook, Twitter en Instagram.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM.
Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#kerstRickFM #kerstprogramma #kerstradio


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tijdens de Kerstdagen zijn er speciale programma’s op Rick FM.

De medewerkers van Rick FM wensen iedereen hele fijne feestdagen, een voorspoedig 2022 en heel veel luisterplezier.Tijdens de Kerstdagen zijn er speciale programma’s op Rick FM. Kerstavond 24 december.Op Kerstavond komt het programma 'VR-Music' van Verena Ratterman te vervallen. Daarvoor in de plaats komt een uur extra 'Apenkooien' met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: