Hollandse Avond 2022
Overdracht Voorgangerschap Pinksterkerk

Overdracht Voorgangerschap Pinksterkerk "De Weg"


Geplaatst op: 20 december 2021

Zondag 26 december om 10.30 uur zal het voorgangerschap van Pinksterkerk De Weg worden overgedragen.

Willem Plaizier die het voorgangerschap 5 jaar geleden overnam van ds. Steve van Deventer draagt het nu over aan Erwin Veenboer. Veenboer is al sinds de oprichting in 2007, betrokken bij het leiderschap van de kerk/gemeente.

Naast voorganger/predikant is Veenboer ook rijschoolhouder van de grootste en volgens zijn zeggen leukste rijschool van Mijdrecht. Geboren en opgegroeid in Mijdrecht. Nu woonachtig in Woerdense Verlaat.

De Weg is een Pinksterkerk, volgens Veenboer een kerk voor iedereen. Echt een kerk voor de regio, er komen mensen uit De Ronde Venen, Uithoorn, Woerden, Woerdense Verlaat,  Nieuwe ter Aa en Loenen a/d Vecht. Een echte regiokerk. Geen kerk met rituelen en tradities, maar een plek waar de liefde van Jezus en Zijn genade centraal staan. Dus voor iedereen. Worship muziek door middel van een liveband is een belangrijk onderdeel van onze samenkomsten. En natuurlijk een goede boodschap. Iets waar je wat mee kan de rest van de week. Want geloof is niet iets stoffigs maar levend en ook voor vandaag.

Doordat Veenboer naast de gemeente/kerk ook nog ondernemers is, weet hij dit goed in zijn boodschap te verwerken en tot leven te brengen. Benieuwd of deze gemeente ook iets voor jou is? Volg dan onze alphacursus. Of kom een keer kijken op zondag, we starten om 10.30 uur (boven de karwei in Mijdrecht). Vanuit huis meekijken of terugkijken kan ook via: www.deweg.tv


Laatst bewerkt op: 20 december 2021 10:15

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overdracht Voorgangerschap Pinksterkerk "De Weg"

Zondag 26 december om 10.30 uur zal het voorgangerschap van Pinksterkerk De Weg worden overgedragen. Willem Plaizier die het voorgangerschap 5 jaar geleden overnam van ds. Steve van Deventer draagt het nu over aan Erwin Veenboer. Veenboer is al sinds de oprichting in 2007, betrokken bij het leiderschap van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: