Hollandse Avond 2022
Jeugd UWTC sluit het seizoen af

Jeugd UWTC sluit het seizoen af


Geplaatst op: 20 december 2021

Zaterdag 11 december hebben de jeugdleden van de UWTC wielrenafdeling met elkaar het seizoen afgesloten. Alle jeugd tot 14-jaar was uitgenodigd om mee te gaan. Het was een bijzonder seizoen, maar wat is de groep toch gezellig, gedreven en altijd met elkaar. Voor de trainers een goede stimulans om op deze weg door te gaan. Eén van de ouders had georganiseerd dat we bij Funmania terecht konden voor indoor klimmen, klauteren en gezelligheid. Na een goede video instructie was het tijd voor het aantrekken van een klimtuig en opzetten van de helm, daarna moest er natuurlijk de groepsfoto gemaakt worden waarna de jongens en meiden los konden gaan. Al snel hing iedereen in de touwen en gingen ze steeds hoger en hoger in de hal om af en toe wat grenzen te verleggen. Uiteindelijk was het na ongeveer 2 uur actief bezig zijn tijd voor wat patat en snacks. Als uitsmijter had de UWTC voor iedereen een set wielrensokken geregeld.

Helaas kunnen de laatste wedstrijden van de Amsterdamse Cross Competitie door de aangescherpte Coronamaatregelen niet meer doorgaan. Jammer, want 2 januari zou de finale bij UWTC worden verreden. Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en alvast een voorspoedig 2022.Laatst bewerkt op: 20 december 2021 11:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugd UWTC sluit het seizoen af

Zaterdag 11 december hebben de jeugdleden van de UWTC wielrenafdeling met elkaar het seizoen afgesloten. Alle jeugd tot 14-jaar was uitgenodigd om mee te gaan. Het was een bijzonder seizoen, maar wat is de groep toch gezellig, gedreven en altijd met elkaar. Voor de trainers een goede stimulans om op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: