Vinkefest 2023

Najaarsmarkt Wilnis nog groter


Geplaatst op: 10 augustus 2011

Op zaterdag 10 september wordt in Wilnis voor de derde keer de najaarsmarkt gehouden. Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren komen er nog meer kramen te staan. Op de Herenweg vanaf de Pieter Joostenlaan tot en met de kruising Dorpsstraat/Raadhuisstraat zal er voor elk wat wils te vinden zijn. Er is voor gekozen om vooral lokale ondernemers en organisaties ruimte te bieden om zich te laten zien.

Omdat het Open Monumentendag is, zal er in de Ontmoetingskerk aan de Dorpsstraat van alles te zien zijn over Oud-Wilnis. Omdat het kerkgebouw 100 jaar bestaat worden er tijdens de najaarsmarkt loten verkocht waarmee mooie prijzen zijn te winnen. De opbrengst is voor het onderhoud van het monument. De loten zijn nu al te koop bij Juwelier Nant Hartel aan de Raadhuisstraat.

Noteer de datum alvast in uw agenda.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Najaarsmarkt Wilnis nog groter

Op zaterdag 10 september wordt in Wilnis voor de derde keer de najaarsmarkt gehouden. Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren komen er nog meer kramen te staan. Op de Herenweg vanaf de Pieter Joostenlaan tot en met de kruising Dorpsstraat/Raadhuisstraat zal er voor elk wat wils te vinden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: