Hollandse Avond 2022
Kerstverrassing van Lionsclub Vinkeveen

Kerstverrassing van Lionsclub Vinkeveen


Geplaatst op: 21 december 2021

De Lionsclub Vinkeveen en Waverveen heeft ook dit jaar weer kerstpakketten vol lekkernijen uitgedeeld aan de Thuisbegeleiding van Parkub begeleiding en mentorschap. Deze kerstpakketten worden door de collega’s van de thuisbegeleiding persoonlijk uitgedeeld aan speciaal geselecteerde gezinnen en alleenstaanden in De Ronde Venen. Ook de kinderen in deze gezinnen worden getrakteerd op een cadeaubon om speelgoed uit te kiezen. Een mooie kerstverrassing voor diegenen die een beetje steun zeker in deze tijd hard kunnen gebruiken.

Volgens Ans van Es van de Thuisbegeleiding komt ze namelijk nog steeds bijzonder schrijnende gevallen tegen in onze gemeente. Naast schulden en psychische klachten is eenzaamheid ook een groot probleem wat de begeleiders tegenkomen in het thuisbegeleidingswerk. Door de corona beperkingen is dit probleem alleen nog maar groter geworden. De thuisbegeleider is vaak het enige bezoek in de week wat deze mensen ontvangen. “Deze kerstpakketten komen echt terecht op de plekken waar het zeer nodig is en zal zeker een mooi kerstgeschenk zijn”, aldus Ans van Es.


Laatst bewerkt op: 21 december 2021 09:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstverrassing van Lionsclub Vinkeveen

De Lionsclub Vinkeveen en Waverveen heeft ook dit jaar weer kerstpakketten vol lekkernijen uitgedeeld aan de Thuisbegeleiding van Parkub begeleiding en mentorschap. Deze kerstpakketten worden door de collega’s van de thuisbegeleiding persoonlijk uitgedeeld aan speciaal geselecteerde gezinnen en alleenstaanden in De Ronde Venen. Ook de kinderen in deze gezinnen worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: