Hollandse Avond 2022
Doe sociaal en koop ook online lokaal

Doe sociaal en koop ook online lokaal


Geplaatst op: 22 december 2021

Na een gezellige Kerstshopping-zaterdag in Aalsmeer Centrum moesten de horeca, kappers en niet essentiële winkels hun deuren weer sluiten. Geen koopzondag en niet de gezelligheid in hun zaak met klanten die nog een feestelijke outfit of een cadeautje komen kopen. Maar de meeste ondernemers zijn niet gesloten voor bestellingen. De tijd van ‘Click & Collect’, etalageshoppen, etaleren op social media, bezorgen en creatief zijn is weer aangebroken. Steun je lokale ondernemer door bij hen te blijven kopen. Er zijn veel mogelijkheden om dit te doen. Op www.aalsmeercentrum.nl vind je een overzicht met daarop de winkels die een webshop hebben. Regel het met je lokale winkelier, want zo vlak voor de kerstdagen lukt het alleen bij hen nog om alles op tijd in huis te krijgen.

Extra kerstprijs stickertjesactie

Afgelopen zaterdag werd er een extra prijs weggegeven namens de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. Iedereen die een volle spaarkaart met stickertjes had ingeleverd kon meedoen met deze extra trekking. Uiteindelijk won Esther Piller uit Kudelstaart het kerstpakket met lekkere dingen.

Tot en met vrijdag 24 december kun je nog stickertjes krijgen bij iedere bestede €10,- bij één van de deelnemende ondernemers in Aalsmeer Centrum. Vraag erom bij je bestelling of aankoop. Volle spaarkaarten kun je inleveren t/m 31 december bij de ondernemers die aan deze actie meedoen. Deze herken je door de poster op de deur, maar je kunt hier ook een overzicht vinden https://aalsmeercentrum.nl/win-shoptegoed-in-aalsmeer-centrum. De trekking van de shoptegoedbonnen van o.a. € 250,- vindt begin januari plaats. De kaarten die meededen met de extra kersttrekking doen uiteraard ook hieraan mee.

Kerststukjes en Charles Dickens Wat was het gezellig druk afgelopen zaterdag in de winkelstraten in ‘het dorp’. Het dweilorkest Dorst uit Mijdrecht zorgde als Charles Dickensband voor veel vrolijkheid met hun kerstliedjes. Kleine cadeautjes werden uitgedeeld door kerstmeisjes en sommige winkeliers hadden buiten een tafel met leuke producten of kleding. Eetcafé De Zwarte Ruiter verkocht lekkere versnaperingen en sommige kinderen konden blij gemaakt worden met een ‘knapzakje’ met daarin spulletjes voor het maken van een kerststukje. De ondernemers deelden deze uit, omdat het kerststukjes maken op het Molenplein helaas niet door kon gaan.

Veel ondernemers hadden extra hun best gedaan om hun etalage in kerstsferen te steken. ‘Kerstmeisjes’ Fleur en Romana hebben ze beoordeeld en ze vonden de etalage van Bloembinderij Raymond de mooiste. De etalages van Slagerij Maarse, De Wereldwinkel, Boekhuis Aalsmeer en jipswinkeltje kwamen ook in hun top 5.


Laatst bewerkt op: 22 december 2021 07:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doe sociaal en koop ook online lokaal

Na een gezellige Kerstshopping-zaterdag in Aalsmeer Centrum moesten de horeca, kappers en niet essentiële winkels hun deuren weer sluiten. Geen koopzondag en niet de gezelligheid in hun zaak met klanten die nog een feestelijke outfit of een cadeautje komen kopen. Maar de meeste ondernemers zijn niet gesloten voor bestellingen. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: