001 - De Baat

Nieuwe generatie Loverboys, bekijk uitzending nu terug


Geplaatst op: 10 augustus 2011

Veel meiden denken dat het ze nooit zal overkomen, maar toch zijn er nog steeds veel te veel meiden die in de greep worden gehouden door loverboys. Gisterenavond zagen we in het programma Loverboys hoe loverboys tegenwoordig te werk gaan.

Omdat loverboys allang niet meer alleen op straat op zoek gaan naar een nieuwe prooi, maar steeds vaker via internet meisjes vinden, is er vanavond een speciale uitzending over loverboys op tv. Elk jaar zijn er zo’n 200 meiden het slachtoffer van loverboys en ze komen allang niet meer in contact met deze jongens op het schoolplein. Loverboys 2.0 is geboren, de meiden komen namelijk steeds vaker in contact met loverboys via internet.

De programmamakers wilden met deze uitzending bereiken dat meiden op hun hoede zijn voor loverboys op internet. In Loverboys komen slachtoffers en deskundigen aan het woord en krijgen we te zien hoe schrikbarend makkelijk loverboys het voor elkaar krijgen om meiden voor zich te winnen.

Bekijk de uitzending hieronder terug of klik hier.

Klik hier voor een artikel op BN De Stem.


Of bekijk de flash versie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe generatie Loverboys, bekijk uitzending nu terug

Veel meiden denken dat het ze nooit zal overkomen, maar toch zijn er nog steeds veel te veel meiden die in de greep worden gehouden door loverboys. Gisterenavond zagen we in het programma Loverboys hoe loverboys tegenwoordig te werk gaan.Omdat loverboys allang niet meer alleen op straat op zoek gaan naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: