Hollandse Avond 2022
Afkicken van kerstmuziek met Anna-Maria en Sem

Afkicken van kerstmuziek met Anna-Maria en Sem


Geplaatst op: 22 december 2021

Op zondag 26 december wordt een oude traditie in ere hersteld. Anna-Maria Giannattasio en Sem van Hest presenteren van 14.00 tot 15.00 uur het programma “Afkicken van kerstmuziek”. Swingend en wellicht ook melancholisch de laatste week van 2021 in. Verzoeknummers mogen aangevraagd worden via sem@radioaalsmeer.nl 

Herhaling 'Echt Esther' met de burgemeester

Door familieomstandigheden heeft Esther Sparnaaij donderdag 23 december geen live uitzending van ‘Echt Esther’. Maar om 19.00 uur wordt de leuke uitzending van vorige week opnieuw uitgezonden waarin de burgemeester te gast was in de radiostudio.

In deze herhaling hoor je van alles over de man achter de ambtsketting en leer je Gido Oude Kotte, die als jongetje avonturier wilde worden, beter kennen. Hij vertelt onder andere over zijn jeugd, zijn sportieve hobby’s, zijn huiselijke rituelen met jonge kinderen en natuurlijk hoe hij het burgemeesterschap ervaart. Ook hoor je zijn favoriete muziek en hij gaf nog een mooie boodschap mee. Truus Oudendijk leest haar column over het Waterfront voor en wilde van de burgervader graag weten hoe hij samen met zijn vrouw alle ballen in het gezin hoog weet te houden.

'December Zeroes' in extra lange 'Aalsmeer by Night' Donderdag 23 december is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’. Deze avond duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur weer in de muziek uit de jaren 00 tijdens de ‘December Zeroes’. Er gebeurde heel wat in de roemruchte periode 2000-2009. De zeroes worden gekenmerkt door behoorlijk veel verschillende muziekstromen. De leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2000-2009 (niet alleen de grote hits maar ook de minder bekende nummers) komen deze avond voorbij.

Kerstontbijt met 'Sem op Zaterdag'

Dit jaar valt 1e Kerstdag gelijk met ‘Sem op Zaterdag’. Voor Sem van Hest reden om veel aandacht te besteden aan de “klassieke” Kerstnummers uit Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Rustig genieten tijdens het Kerstontbijt tussen 10.00 en 12.00 uur of om later nog terug te luisteren via uitzending gemist via de website.

Marion Weij in laatste ‘Door de Mangel’ van 2021

Op maandag 20 december ontvingen Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk Ellen Gribling. Een vrolijke, eerlijke en sociale fysiotherapeut. Via Amerika en een studie fysiotherapie kwam zij uiteindelijk in een maatschap in het gezondheidscentrum Zwarteweg. Sinds kort is zij ook gediplomeerd Life Coach en coacht zij met name vrouwen. Ook Ellen heeft een opvolger gezocht. In de laatste uitzending van 2021 zal Marion Weij aanschuiven in

de studio als 330e gast. Zij ontzorgt mensen in hun laatste levensfase en helpt hen o.a. bij het schrijven van teksten en het samenstellen van een memorybox. Ook heeft zij een fantastisch idee voor Allerzielen 2022. Ellen wil graag weten hoe zij op het idee is gekomen. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je aanstaande maandag 27 december vanaf 19.00 uur.


Laatst bewerkt op: 22 december 2021 08:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afkicken van kerstmuziek met Anna-Maria en Sem

Op zondag 26 december wordt een oude traditie in ere hersteld. Anna-Maria Giannattasio en Sem van Hest presenteren van 14.00 tot 15.00 uur het programma “Afkicken van kerstmuziek”. Swingend en wellicht ook melancholisch de laatste week van 2021 in. Verzoeknummers mogen aangevraagd worden via sem@radioaalsmeer.nl  Herhaling 'Echt Esther' met de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: