Hollandse Avond 2022
Lions brengen Kerst verrassing

Lions brengen Kerst verrassing


Geplaatst op: 22 december 2021

Mijdrecht-Wilnis, 22 december 2021 – De Traditionele Lions Kerst Inn kan dit jaar wederom niet plaats vinden. De deelnemers worden echter niet vergeten.

Al 30 jaar verzorgt de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis een Kerst-Inn, een brunch, op de eerste kerstdag. Helaas kan dat dit jaar wegens corona niet op de traditionele manier plaatsvinden. Nu komen de deelnemers niet naar de Lions, maar gaan de Lions naar de deelnemers. In samenwerking met het Ronde Venen Fonds, Het Chocoladehuisje en van der Wilt gerbera’s brengen de Lions een kerstpresentje aan de deelnemers van voorgaande jaren. Ook gaan de Lions, met een kerstpresentje, langs bij de zorgverleners van Zonnehuis Majella, zij verdienen in deze corona tijd een extra pluim.

De fotos tonen een uitreiking van de kerst verrassing in Wilnis en de symbolische overhandiging aan de zorgverleners in Zonnehuis Majella. .



Laatst bewerkt op: 22 december 2021 15:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lions brengen Kerst verrassing

Mijdrecht-Wilnis, 22 december 2021 – De Traditionele Lions Kerst Inn kan dit jaar wederom niet plaats vinden. De deelnemers worden echter niet vergeten. Al 30 jaar verzorgt de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis een Kerst-Inn, een brunch, op de eerste kerstdag. Helaas kan dat dit jaar wegens corona niet op de traditionele manier … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: