Hollandse Avond 2022
Mooie upgrade voor de omgeving Proosdijhal afgerond

Mooie upgrade voor de omgeving Proosdijhal afgerond


Geplaatst op: 23 december 2021

Woensdag 22 december 2021 zijn de laatste werkzaamheden verricht, hiermee heeft de omgeving rondom de Proosdijhal een ware metamorfose ondergaan. Zo is de bestrating aangepakt, zijn er verkeerskundige aanpassingen doorgevoerd, is het groen onder handen genomen en zijn er extra bomen geplant.

“Het is een groot project geweest,” vertelt wethouder Robert van Rijn. “De bestrating en het groen waren echt aan een opknapbeurt toe. Tegelijkertijd hebben we verkeerskundige aanpassingen gedaan en zijn een aantal kruisingen voorzien van plateau’s. Ook is de infrastructuur rondom de school verbeterd wat de veiligheid van de kinderen ten goede komt.”

Beplanting

Bij de inrichting van de entree vanaf de Hoofdweg/ Daltonstraat is bio diverse beplanting neergezet om zo de insecten te bevorderen. Langs de Daltonstraat zijn er nieuwe lindes geplant om zo de weg het karakter van een laan te geven. Hiermee wordt deze belangrijke entree van Kudelstaart recht aangedaan. In totaal zijn er in dit project 26 bomen verwijderd, 5 bomen verplant en nu 36 nieuwe bomen geplant. Ook zijn de gazons en het speelveld opnieuw aangelegd en is de gehele beplanting onder handen genomen


Laatst bewerkt op: 23 december 2021 14:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mooie upgrade voor de omgeving Proosdijhal afgerond

Woensdag 22 december 2021 zijn de laatste werkzaamheden verricht, hiermee heeft de omgeving rondom de Proosdijhal een ware metamorfose ondergaan. Zo is de bestrating aangepakt, zijn er verkeerskundige aanpassingen doorgevoerd, is het groen onder handen genomen en zijn er extra bomen geplant. “Het is een groot project geweest,” vertelt wethouder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: