Zondag 26 december, 2e Kerstdag van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 26 december, 2e Kerstdag van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 23 december 2021

Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met Roel Pieters, bedenker en vormgever van ONE de musical, die 28 november in première ging. Hopelijk snel na de lockdown weer te zien in Studio's Aalsmeer. Daarnaast fijne muziek en culturele tips.

Roel Pieters geeft met ONE de musical inhoud aan zijn levenswerk. Na meer dan 20 jaar van voorbereidingen wordt zijn droom nu werkelijkheid. Pieters is niet alleen producent van de musical maar schreef ook het script en de songteksten. Het karakter van de voorstelling sluit naadloos aan bij de iconische internationale musical-klassiekers en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Eeuwige liefde - tussen de dochter van de koning en arbeider - is het centrale thema. Een adembenemend liefdes spektakel met o.a. Soy Kroon , Nienke Latten, Jeroen Phaff, Peter Lusse en Jasper Kerkhof. ONE de musical is bovenal een verbluffend visueel en muzikaal spektakel dat gebruik maakt van de nieuwste speciale technieken, waaronder projectie.

Pieters is geen vreemde in de wereld van showbizz. Hij werkte eerder onder meer als scriptschrijver voor Nederlandse comedy, was redacteur bij de André van Duin show en betrokken bij de programma-ontwikkeling van onder andere Joop van den Ende producties, Ivo Niehe producties en IDTV.
https://www.onedemusical.nl/

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentatrice Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Heb je een leuk item voor 'Uit de Kunst'? Stuur dan een mailtje naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Uithoorn en De Kwakel; Caiway 99.0 FM
Aalsmeer Caiway; 93.1 FM
Amstelveen Ziggo; 102.8 FM
Etherfrequentie; 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/ radiogids/stream
DAB+
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick- FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm

 

 

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 26 december, 2e Kerstdag van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM

Deze week in 'Uit de Kunst' een interview met Roel Pieters, bedenker en vormgever van ONE de musical, die 28 november in première ging. Hopelijk snel na de lockdown weer te zien in Studio's Aalsmeer. Daarnaast fijne muziek en culturele tips. Roel Pieters geeft met ONE de musical inhoud aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: