Ronde Venen Belang verrast inwoners verzorgingshuizen

Ronde Venen Belang verrast inwoners verzorgingshuizen


Geplaatst op: 25 december 2021

Nog net voor de feestdagen heeft Ronde Venen Belang verzorgingshuizen en inwoners van onze gemeente van lichtpuntjes voorzien. In deze donkere tijd is het belangrijk dat we naar elkaar omkijken en dat we de meest kwetsbare inwoners niet vergeten. Met deze lichtpuntjes wil RVB onze ouderen een gelukkig en bovenal gezond 2022 wensen.

Hopelijk verzacht dit initiatief van RVB de lastige tijd waarin ouderen zich bevinden. De lichtpuntjes zijn corona proof afgeleverd bij een aantal verzorgingstehuizen in onze gemeente. Raadslid Yvonne van den Heerik bracht in Abcoude lichtpuntjes rond. Kandidaat raadsleden Astrid de Deugd en Gert Luijer brachten de lichtpuntjes langs bij Zonnehuis Zuiderhof en Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Lijsttrekker Maarten van der Greft heeft de lichtpuntjes afgeleverd bij Zonnehuis Majella en Steun en Toeverlaat Residentie in Mijdrecht.

Campagneleider en kandidaat raadslid Marcelle Buitendam: “Ronde Venen Belang heeft de afgelopen periode veel tijd gestoken in contact met de inwoner. De komende verkiezingscampagne komt RVB met genoeg bijzondere acties rondom het thema Hart voor de inwoner!"

RVB is een echte lokale inwonerspartij, een partij die opkomt voor de belangen van de eigen inwoners. RVB wil de komende gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij worden in de gemeenteraad. Er is maar één echte inwonerpartij in onze mooie gemeente en dat is Ronde Venen Belang. RVB staat naast je!

Laatst bewerkt op: 25 december 2021 08:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ronde Venen Belang verrast inwoners verzorgingshuizen

Nog net voor de feestdagen heeft Ronde Venen Belang verzorgingshuizen en inwoners van onze gemeente van lichtpuntjes voorzien. In deze donkere tijd is het belangrijk dat we naar elkaar omkijken en dat we de meest kwetsbare inwoners niet vergeten. Met deze lichtpuntjes wil RVB onze ouderen een gelukkig en bovenal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: