Automobilist rijdt door na ongeluk Mijdrecht

Automobilist rijdt door na ongeluk Mijdrecht


Geplaatst op: 27 december 2021

Donderdag 25 november is een automobilist doorgereden na het veroorzaken van een ongeluk in Mijdrecht. Van de bestuurder ontbreekt nog ieder spoor.

Het ongeluk gebeurde donderdagavond 25 november op het kruispunt van de Croonstadtlaan met de Bozenhoven. Rond 19:05 uur maar de automobilist een te krappe bocht, reed een scooterrijdster omver en ging er als een haasje van door. Omstanders schoten het slachtoffer direct te hulp. De vrouw raakte lichtgewond.

De automobilist is na het ongeluk doorgereden en heeft zich nog niet gemeld. Het slachtoffer en de politie zijn op zoek naar hem/haar. De dader reed vermoedelijk in een grijze Skoda Octavia waarvan het kenteken begint met 64. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

-- Op verzoek van de gemeente en het beveiligingsbedrijf zijn de eerder getoonde beelden offline gehaald. --


Laatst bewerkt op: 28 december 2021 07:54

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Automobilist rijdt door na ongeluk Mijdrecht

Donderdag 25 november is een automobilist doorgereden na het veroorzaken van een ongeluk in Mijdrecht. Van de bestuurder ontbreekt nog ieder spoor. Het ongeluk gebeurde donderdagavond 25 november op het kruispunt van de Croonstadtlaan met de Bozenhoven. Rond 19:05 uur maar de automobilist een te krappe bocht, reed een scooterrijdster … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: