Hollandse Avond 2022
Gewonden bij ongeluk op A2 Nieuwer ter Aa

Gewonden bij ongeluk op A2 Nieuwer ter Aa


Geplaatst op: 28 december 2021

Maandagavond zijn er meerdere gewonden gevallen bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Nieuwer Ter Aa. Hulpdiensten, waaronder de brandweer, rukten massaal uit.

Het ongeluk gebeurden maandagavond rond 23:05 uur tussen Vinkeveen en Breukelen. Door nog onbekende oorzaak verloor een automobilist de macht over het stuur waarna de auto crashte. Zeker twee inzittenden raakten gewond en zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand is niets bekend, net als over de oorzaak van het ongeval.

Het overige verkeer kreeg in beide richtingen een snelheidsbeperking opgelegd en meerdere rijstroken werden afgesloten voor hulpverlening.Laatst bewerkt op: 28 december 2021 06:03

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gewonden bij ongeluk op A2 Nieuwer ter Aa

Maandagavond zijn er meerdere gewonden gevallen bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Nieuwer Ter Aa. Hulpdiensten, waaronder de brandweer, rukten massaal uit. Het ongeluk gebeurden maandagavond rond 23:05 uur tussen Vinkeveen en Breukelen. Door nog onbekende oorzaak verloor een automobilist de macht over het stuur waarna de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: