Zwemleraar uit Uithoorn over een maand voor de rechter


Geplaatst op: 9 augustus 2011

Aalsmeer/Uithoorn -  De zwemleraar uit Uithoorn die wordt verdacht van kindermisbruik moet op 12 september voor het eerst voor de rechtbank verschijnen.

De 53-jarige man werd eind mei opgepakt op verdenking van het misbruiken van een kind aan wie hij les gaf. Hij kwam toen al weer snel op vrije voeten, vanwege onvoldoende bewijs.

Later pakte de politie hem opnieuw op nadat er een tweede aangifte tegen hem was binnengekomen. Tegen de man uit Uithoorn zijn inmiddels vier aangiften binnengekomen. Drie van de kinderen die zouden zijn misbruikt, kregen les van de man in zwembad De Waterlelie in Aalsmeer.

De man gaf ook les bij een zwemvereniging in Diemen, maar er zijn geen aanwijzingen dat hij daar kinderen zou hebben misbruikt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV NH

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwemleraar uit Uithoorn over een maand voor de rechter

Aalsmeer/Uithoorn -  De zwemleraar uit Uithoorn die wordt verdacht van kindermisbruik moet op 12 september voor het eerst voor de rechtbank verschijnen. De 53-jarige man werd eind mei opgepakt op verdenking van het misbruiken van een kind aan wie hij les gaf. Hij kwam toen al weer snel op vrije … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: