Hollandse Avond 2022
(Muzikale) jaaroverzichten op Radio Aalsmeer

(Muzikale) jaaroverzichten op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 30 december 2021

Wat is er allemaal in Aalsmeer gebeurd het afgelopen jaar? Het bezoek van de koning, de realisatie van het Waterfront, het voedselbos en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg etc. ‘Echt Esther’ presenteert, samen met voorzitter Constantijn Hoffscholte en radio collega Ilse Zethof, de hoogtepunten voor het 2021 jaaroverzicht. Frank Bunnik koos de leukste muziek uit van dit jaar. Je hoort het donderdagavond 30 december om 19.00 uur.

'De Nederlandse Top 30 van 2021' jaaroverzicht Donderdagavond 30 december hoor je tussen 20.00 en 22.00 uur het jaaroverzicht van 'De Nederlandse Top 30 van 2021. Meindert van der Zwaard presenteert de 30 meest populaire en succesvolle Nederlandse producties van het afgelopen jaar, in de juiste volgorde op een rij. Dit jaar veel artiesten met meerdere nummers in het jaaroverzicht, waaronder Maan, Davina Michelle, Suzan & Freek, Tiësto, Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam. Wie zal er bovenaan staan?

Sem blikt terug en kijkt vooruit

Op Nieuwjaarsdag gaat Sem in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ vanaf 10.00 uur muzikaal terugblikken op 2021 en tracht hij ook vooruit te kijken naar 2022. Dat het TV programma Chansons! dit jaar terug komt zal zeker helpen de keuze te vergemakkelijken.

'De Nederlandse Top 10' verhuist naar zondagmiddag Vanaf 2 januari 2022 presenteert Meindert van der Zwaard op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur 'De Nederlandse Top 10'. Het programma verhuist daarmee van de zaterdagavond naar de zondagmiddag. Op deze nieuwe dag geeft Meindert wekelijks een overzicht van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag.

Campingbeheerder in eerste in ‘Door de Mangel’ 2022

In de laatste uitzending van 2021 ontving ‘Door de Mangel’ Marion Weij als 330e gast. Zij begeleidt mensen met dementie en is een bedrijf gestart onder de naam WeijSamen. Daarmee begeleidt ze mensen in hun laatste levensfase. Ook bereidt zij een nieuw Aalsmeers evenement voor tijdens Allerzielen waar herinneringen aan overleden personen centraal staan. Marion nodigde campingbeheerder Ed Peetoom uit voor maandag 3 januari. Zijn motto is: “Ruimtelijk en Rustig Relaxen”. Marion wil graag van hem weten hoe hij zelf relaxt en tot rust komt tussen al deze bedrijvigheid door. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je aanstaande maandag 3 januari vanaf 19.00 uur.

Beethoven bij ‘Intermezzo’

Het klassieke radioprogramma 'Intermezzo' staat de 1e maandag van 2022 vanaf 21.00 uur in het teken van Ludwig van Beethoven. Sem van Hest besteedt speciaal aandacht aan zijn minder

vaak te beluisteren werken, waarvan minimaal een symfonie, een pianoconcert en enkele sonates.


Laatst bewerkt op: 30 december 2021 15:02

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

(Muzikale) jaaroverzichten op Radio Aalsmeer

Wat is er allemaal in Aalsmeer gebeurd het afgelopen jaar? Het bezoek van de koning, de realisatie van het Waterfront, het voedselbos en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg etc. ‘Echt Esther’ presenteert, samen met voorzitter Constantijn Hoffscholte en radio collega Ilse Zethof, de hoogtepunten voor het 2021 jaaroverzicht. Frank … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: