001 - Escape TopBanner
Ook Aalsmeerders winnen samen een ton in Postcodeloterij

Ook Aalsmeerders winnen samen een ton in Postcodeloterij


Geplaatst op: 1 januari 2022

Bewoners van het Scarlattilaantje in Aalsmeer die meespelen met de Postcodeloterij mogen met elkaar een ton verdelen. Postcode 1431 XV is een van de zestig postcodes waar op nieuwjaarsdag 100.000 euro op gevallen is.

De Postcodeloterij deelt zaterdag tussen 15.00 en 20.00 uur elke vijf minuten ergens in het land een prijs van een ton voor een postcode uit. Aalsmeer was als eennalaatste aan de beurt. De bekendmaking van de plaatsen die in de prijzen is live via Facebook en Youtube te volgen. Later op de avond wordt de Postcodekanjer van 56,7 miljoen euro ergens in het land uitgereikt.

Vanaf 3 januari maakt de Loterij ook zes dagen lang iedere dag een postcode bekend waar deelnemers een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar mogen verdelen.

Lees ook: Kudelstaarters beginnen 2022 goed en winnen samen een ton in Postcodeloterij


Laatst bewerkt op: 1 januari 2022 20:17

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ook Aalsmeerders winnen samen een ton in Postcodeloterij

Bewoners van het Scarlattilaantje in Aalsmeer die meespelen met de Postcodeloterij mogen met elkaar een ton verdelen. Postcode 1431 XV is een van de zestig postcodes waar op nieuwjaarsdag 100.000 euro op gevallen is. De Postcodeloterij deelt zaterdag tussen 15.00 en 20.00 uur elke vijf minuten ergens in het land een prijs van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: