001 - Escaperoom aglemeen
Gratis “coronapakketten” via welzijnsorganisaties

Gratis “coronapakketten” via welzijnsorganisaties


Geplaatst op: 3 januari 2022

Het gemeentehuis van Uithoorn staat momenteel vol met “corona-bezoekpakketten”. De pakketten, met daarin zelftests en mondkapjes, worden gratis verspreid via de welzijnsorganisaties in de gemeente.

Iedereen moet kunnen testen

Burgemeester Pieter Heiliegers en wethouder José de Robles (Zorg) laten weten: “De omikronvariant van het coronavirus verspreidt zich zeer snel. Ook in Nederland, ook in onze gemeente. Veel besmetting gebeurt in huis, binnen het gezin of bij bezoek aan familie of vrienden. Daarom vinden we dat iedereen voor de zekerheid een zelftest moet kunnen doen. De pakketten die de gemeente verspreidt, zijn bedoeld voor inwoners die de tests niet weten te vinden. Of voor wie een zelftest te duur is.”

De eerste pakketten zijn inmiddels afgeleverd bij De Kuyper, waar de Voedselbank, Vluchtelingenwerk en Uithoorn voor Elkaar zitten. De komende tijd krijgen ook andere organisaties zoals Help ons Helpen 0297 de pakketten, met de vraag deze verder te verdelen.


Laatst bewerkt op: 3 januari 2022 14:06

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis “coronapakketten” via welzijnsorganisaties

Het gemeentehuis van Uithoorn staat momenteel vol met “corona-bezoekpakketten”. De pakketten, met daarin zelftests en mondkapjes, worden gratis verspreid via de welzijnsorganisaties in de gemeente. Iedereen moet kunnen testen Burgemeester Pieter Heiliegers en wethouder José de Robles (Zorg) laten weten: “De omikronvariant van het coronavirus verspreidt zich zeer snel. Ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: