001 -Family

Gooische Vrouwen bezoeken Film aan de Amstel


Geplaatst op: 9 augustus 2011

Op 17 september a.s. is het weer zover: na afwezigheid van enkele jaren vindt er weer een Film aan de Amstel plaats: een voor alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel gratis toegankelijke Openlucht Filmvoorstelling, wederom in Uithoorn Centrum (Oude Dorp, kruising Koningin Julianalaan en Marktplein). De aanvang is ca. 20.00 uur, de voorstelling begint zodra het donker genoeg is buiten (waarschijnlijk rond 20.30 uur).

De Film OVER de Amstel was in Uithoorn jaren geleden een begrip. Vanaf de Dorpstraat/Marktplein konden bezoekers genieten van een speelfilm die geprojecteerd werd op een groot filmdoek aan de overzijde van de Amstel (in Amstelhoek). Vanwege technische redenen is dit nu niet mogelijk en dus wordt het scherm verplaatst naar de Uithoornzijde van de Amstel (schuin tegenover het RESMI-pand) maar dat maakt er het plezier niet minder om. Temeer ook omdat de speelfilm "Gooische Vrouwen" wordt vertoond: deze is nog maar pas beschikbaar voor dit soort openbare vertoningen en dus erg actueel.

De Film aan de Amstel wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwfonds Ontwikkeling en Zeeman Vastgoed, beiden betrokken bij de ontwikkeling van de Vinckebuurt en door de actieve bewoners van Buurtbeheer Centrum, ondersteund door Stichting Cardanus.

Door plaatselijke regelgeving is het niet toegestaan tijdens deze filmvertoning alcoholische dranken te nuttigen. Echter, voorafgaand en aansluitend aan de vertoning zijn de horecagelegenheden in het Centrum geopend en heten u van harte welkom voor een "Gooisch glas witte wijn" (of voor een Uithoorns biertje natuurlijk).

De Gooische Vrouwen nodigen alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel van harte uit, deze voorstelling te komen bijwonen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gooische Vrouwen bezoeken Film aan de Amstel

Op 17 september a.s. is het weer zover: na afwezigheid van enkele jaren vindt er weer een Film aan de Amstel plaats: een voor alle inwoners van Uithoorn en De Kwakel gratis toegankelijke Openlucht Filmvoorstelling, wederom in Uithoorn Centrum (Oude Dorp, kruising Koningin Julianalaan en Marktplein). De aanvang is ca. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: