001 - Escape TopBanner
Foto: Arthur van der Kooij | Bakker Media

Politieheli ingezet bij klopjacht naar inbreker Uithoorn


Geplaatst op: 4 januari 2022

De politieheli is dinsdagmiddag ingezet bij een klopjacht naar een inbreker in Uithoorn. De heli vloog lange tijd in de omgeving van de Randweg Oost. 

De heli ondersteunt agenten op de grond. Zij werden gewaarschuwd voor een woninginbraak. Daarbij was zeker één verdachte gevlucht. Het ging om een man tussen de 20-30 jaar. De verdachte was ongeveer 1,80 lang en droeg een muts. Hij had een Ray-Ban zonnebril op, een blauwe jas aan met een donkerblauwe rugtas.

Naar aanleiding van een tip via  Burgernet kon de politie niet veel later één man controleren die aan het singalement voldeed. De verdachte wordt onderzocht en de politie is de klopjacht gestaakt. 

Foto: Arthur van der Kooij | Bakker Media

Laatst bewerkt op: 4 januari 2022 14:04

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politieheli ingezet bij klopjacht naar inbreker Uithoorn

De politieheli is dinsdagmiddag ingezet bij een klopjacht naar een inbreker in Uithoorn. De heli vloog lange tijd in de omgeving van de Randweg Oost.  De heli ondersteunt agenten op de grond. Zij werden gewaarschuwd voor een woninginbraak. Daarbij was zeker één verdachte gevlucht. Het ging om een man tussen de 20-30 jaar. De verdachte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: