001 - Escape TopBanner
Van (kinder)burgemeester tot koning op Radio Aalsmeer

Van (kinder)burgemeester tot koning op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 4 januari 2022

Elke eerste donderdag van de maand is het tijd voor het jeugdprogramma ‘EchtWel’ met Esther Sparnaaij en Dennis Wijnhout. Donderdag 6 januari om 19.00 uur praten ze met kinderen van IKC Triade over het onverwachte bezoek van de koning in december. Ook praten ze met kinderburgemeester Anne, een brandweerman over veiligheid en met het bestuur van Speeltuin Clematisstraat. En Teddy Kleijberg leest een gedicht of opstel voor. Ze gaat op zoek naar iets wat past bij het gesprek in de studio of de actualiteit. Wil jij ook een keer jouw verhaal vertellen bij ‘EchtWel’? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Sem op Zaterdag' met Franse chansons

Programmamaker Sem van Hest kreeg opvallend veel positieve reacties op zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ op nieuwjaarsdag. En vragen om ook andere pareltjes uit de Franse chansongeschiedenis te laten horen. Daar gaat hij aanstaande zaterdag 8 januari tussen 10.00 en 12.00 uur gehoor aan geven.

‘Door de Mangel’ ontvangt tuinontwerpster

In de eerste uitzending van 2022 was hovenier en campinghouder Ed Peetoom te gast. De harde werker en doorzetter begon in de wegenbouw en werd later hovenier. Een unieke kans een boerderij in Oude Meer te kunnen kopen, bood hem de gelegenheid een camping te beginnen. “Ik ben een aanpakker en samen met mijn vriendin en dochter hebben we veel zelf gedaan”.

Uiteraard is ook Ed op zoek gegaan naar een opvolger en heeft deze gevonden in de persoon van Mary Been. Deze Kudelstaartse is een nieuwe onderneemster die tuinen ontwerpt. “Ik heb een aantal keer met haar samengewerkt. Ze is erg enthousiast en kan dromen in vervulling laten gaan”, aldus Peetoom. Hij wil haar laten vertellen over haar werk. Dit en meer hoor je aanstaande maandag 10 januari vanaf 19.00 uur. 

Vooruitblikken met burgemeester in 'Radio Aalsmeer Politiek'

Op woensdag 12 januari om 19.00 uur start het politieke radioprogramma ‘Radio Aalsmeer Politiek’ het nieuwe kalenderjaar met onze burgemeester. Een vooruitblik op de verkiezingsperiode en actuele zaken worden besproken. Voor de laatste keer met politicoloog Erik Kreike, omdat hij hoogstwaarschijnlijk de gemeenteraad van Uithoorn gaat versterken en het drukker gaat krijgen. Bij zijn afscheid wordt stil gedaan. En, dice Erik, w.v.t.t.k.


Laatst bewerkt op: 4 januari 2022 17:49

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van (kinder)burgemeester tot koning op Radio Aalsmeer

Elke eerste donderdag van de maand is het tijd voor het jeugdprogramma ‘EchtWel’ met Esther Sparnaaij en Dennis Wijnhout. Donderdag 6 januari om 19.00 uur praten ze met kinderen van IKC Triade over het onverwachte bezoek van de koning in december. Ook praten ze met kinderburgemeester Anne, een brandweerman over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: