001 - De Baat
Politie doet inval in woning langs N201 Mijdrecht

Politie doet inval in woning langs N201 Mijdrecht


Geplaatst op: 5 januari 2022

Agenten hebben woensdagochtend een instap gedaan in een woning langs de N201 bij Mijdrecht. De politie nam daarbij een motor in beslag.

Agenten verzamelden zich woensdagochtend langs de Mijdrechtse Zuwe (N201) voor een instap. Niet veel later drongen zij een woning langs de provinciale weg binnen. Daarbij hebben zij enkele rolluiken geforceerd en werd de voordeur open gebroken. De aanwezige motorfiets in het pand werd in beslag genomen.

De politie kon woensdagmiddag nog weinig kwijt over de actie. Een woordvoerder kon niet vertellen of er aanhoudingen zijn verricht. Wel deelde hij mee dat de actie in gang werd gezet na diverse meldingen van buurtbewoners. Zij klaagden al lange tijd over verdachte situaties bij het pand.

De politie hoopt later met een uitgebreide verklaring te komen.Laatst bewerkt op: 5 januari 2022 17:44

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie doet inval in woning langs N201 Mijdrecht

Agenten hebben woensdagochtend een instap gedaan in een woning langs de N201 bij Mijdrecht. De politie nam daarbij een motor in beslag. Agenten verzamelden zich woensdagochtend langs de Mijdrechtse Zuwe (N201) voor een instap. Niet veel later drongen zij een woning langs de provinciale weg binnen. Daarbij hebben zij enkele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: