001 - Escape TopBanner

Mantelzorgcafé rond het thema ‘depressie’


Geplaatst op: 7 januari 2022

Op maandagavond 24 januari organiseert Mantelzorg & Meer een Mantelzorgcafé rond het thema ‘depressie’. Dit is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Mantelzorgers in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel zijn van harte welkom!  

Tijdens deze avond geven mantelzorgconsulenten Jessica van ’t Slot en Caroline Selles een presentatie over depressie. Vervolgens komt een ervaringsdeskundige op dit gebied aan het woord. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Tijd en adres: De bijeenkomst is op maandagavond 24 januari van 19.30 tot 21.30 uur.

Indien mogelijk vindt de bijeenkomst plaats in De Meent, Orion 3 1188 AM in Amstelveen. Als de coronamaatregelen het niet toelaten, is de bijeenkomst online via Zoom.

Deelname is gratis.

Aanmelden en vragen: Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of vragen stellen via info@mantelzorgenmeer.nl of via 020-5127250. Aanmelden dient te gebeuren vóór 18 januari.

Als de bijeenkomst in De Meent kan doorgaan, is het aantal plaatsen beperkt vanwege de coronarichtlijnen!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorgcafé rond het thema ‘depressie’

Op maandagavond 24 januari organiseert Mantelzorg & Meer een Mantelzorgcafé rond het thema ‘depressie’. Dit is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen. Elke bijeenkomst heeft een eigen thema. Mantelzorgers in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel zijn van harte welkom! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: