001 - Escape TopBanner
Zondag 9 januari van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 9 januari van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 6 januari 2022

Zondag 9 januari van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'.

Deze week heeft presentatrice Naomi Heidinga in 'Uit de Kunst' wethouder José de Robles te gast o.a. over de situatie na de brand in het Buurtnest op oudejaarsavond.

De concertzalen zijn nog gesloten en de theaters zijn dicht. Daarom deze week een muzikale 'Uit de Kunst'. Daarin staat een bijzonder instrument centraal: de saxofoon. Diverse nummers waarin dit instrument de hoofdrol speelt, passeren de revue. Daarnaast culturele tips.

Wethouder José de Robles is te gast. Hij geeft een update over de situatie van het Buurtnest. Een deel van het gebouw ging tijdens de jaarwisseling in vlammen op. Wat voor consequenties heeft dit voor de gebruikers? Waaronder o.a. Salsa dansschool Salsa Sirena,  de Jeugd Theaterschool Uithoorn, de EHBO, het Wijkatelier en de stichting Pavones.

'Uit de Kunst', een gevarieerd programma, vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur.

Wekelijks maakt presentatrice Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Heb je een leuk item voor 'Uit de Kunst'? Stuur dan een mailtje naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

Je culturele zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Uithoorn en De Kwakel; Caiway 99.0 FM
Aalsmeer Caiway; 93.1 FM
Amstelveen Ziggo; 102.8 FM
Etherfrequentie; 106.3 FM
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
DAB+
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 9 januari van 10.00 tot 11.00 uur Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 9 januari van 10.00 tot 11.00 uur 'Uit de Kunst'. Deze week heeft presentatrice Naomi Heidinga in 'Uit de Kunst' wethouder José de Robles te gast o.a. over de situatie na de brand in het Buurtnest op oudejaarsavond. De concertzalen zijn nog gesloten en de theaters zijn dicht. Daarom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: