001 - Escape TopBanner
PvdA Uithoorn/De Kwakel stelt kandidatenlijst en verkiezingsprogramma vast

PvdA Uithoorn/De Kwakel stelt kandidatenlijst en verkiezingsprogramma vast


Geplaatst op: 10 januari 2022

Ondanks dat er geen fysieke ledenvergadering mogelijk was, hebben de leden van de PvdA Uithoorn/De Kwakel een kandidatenlijst en programma vastgesteld voor de verkiezing van de nieuwe gemeenteraad in maart.

De kandidaten waarmee de PvdA de verkiezing ingaat zijn inmiddels bekenden in de Uithoornse politiek: Jeroen Brink is de nieuwe lijsttrekker, hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als burgerlid voor de fractie. Hij heeft erg veel zin om nu de PvdA te gaan vertegenwoordigen als raadslid.

Op plaats twee staat raadslid en fractievoorzitter Els Gasseling. Zij zet zich opnieuw graag in voor een gezonde, groene leefomgeving. Als derde kozen de leden voor Marga Moeijes, bekend van Buurtbeheer Legmeer en het burgerinitiatief Legmeerbos. Ook zij heeft ervaring opgedaan als burgerlid in de commissie wonen en werken. De complete lijst van kandidaten en het verkiezingsprogramma voor de komende vier jaar vindt u op onze website uithoorn.pvda.nl .

De kandidaten zien uit naar een vruchtbare samenwerking in een sterke fractie. Als grootste uitdaging in de komende periode zien zij betaalbaar wonen, duurzaamheid, groen en het verminderen van de hinder van Schiphol. Zij zullen zich blijven inzetten voor het verbeteren van het leef-en woongenot in onze gemeente, voor het belang van preventie in de (jeugd)zorg en het voorkomen en bestrijden van armoede.


Laatst bewerkt op: 10 januari 2022 07:58

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

PvdA Uithoorn/De Kwakel stelt kandidatenlijst en verkiezingsprogramma vast

Ondanks dat er geen fysieke ledenvergadering mogelijk was, hebben de leden van de PvdA Uithoorn/De Kwakel een kandidatenlijst en programma vastgesteld voor de verkiezing van de nieuwe gemeenteraad in maart. De kandidaten waarmee de PvdA de verkiezing ingaat zijn inmiddels bekenden in de Uithoornse politiek: Jeroen Brink is de nieuwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: