001- Uithoorn
Zoom Workshop Positief Opvoeden

Zoom Workshop Positief Opvoeden


Geplaatst op: 11 januari 2022

Woensdagavond 19 januari aanstaande organiseert Ouders Lokaal een avond voor ouders die hun kinderen positief willen opvoeden. De (zoom)workshop is interactief en bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd tot 12 jaar.

“Kinderen doen het beter als zij zich beter voelen”

We doen allemaal ons best om onze kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Tegelijkertijd is het soms best lastig. Dit is niet gek want we hebben er geen opleiding voor gedaan, ieder kind is weer anders en vaak heeft je partner ook weer andere ideeën. Daarom is het heel normaal dat je af en toe worstelt hoe je het beste om kunt gaan met ruzie, gezeur, scherm strijd en niet luisterende kinderen. Wil je leren hoe je op een positieve manier om kunt gaan met dit soort lastige momenten? Dan is deze 'opvoed' workshop echt iets voor jou.

Door op een positieve manier je kinderen op te opvoeden zullen zij zich bemoedigd voelen en meer leren handelen vanuit een intrinsieke motivatie. Hierdoor voelen zowel ouders als kind zich respectvol behandelt, met als gevolg dat je samen tot oplossingen komt, zonder te straffen of belonen. Respect en bemoediging werken namelijk veel beter! In deze workshop laat Valerie je zien én ervaren hoe je dat aanpakt. Je zult zien dat het in huis direct een stuk gezelliger wordt!

Ouders voor ouders

De workshop wordt begeleid door Valerie Ritchie. Zij is moeder van drie kinderen (13, 11 en 8 jaar) en is pycholoog, Internationaal PCI Opvoed Coach, Positive Discipline Educator en Expat Expert. Haar doel is om ouders te helpen de ouder te zijn die zij willen zijn, zodat kinderen kunnen bloeien en ouders met vertrouwen en plezier kunnen opvoeden.

Deelname en aanmelding

De zoom workshop is voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd 2 tot 12 jaar. Deelname is gratis na aanmelding via de website ouderslokaal.nl. Na aanmelding ontvang je de inloggegevens.


Laatst bewerkt op: 11 januari 2022 10:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zoom Workshop Positief Opvoeden

Woensdagavond 19 januari aanstaande organiseert Ouders Lokaal een avond voor ouders die hun kinderen positief willen opvoeden. De (zoom)workshop is interactief en bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. “Kinderen doen het beter als zij zich beter voelen” We doen allemaal ons best om onze kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: