001 - Delta Fiber
Van (kinder)burgemeester tot koning op Radio Aalsmeer

Van (kinder)burgemeester tot koning op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 11 januari 2022

Vrijdag 14 januari om 11.00 uur en zaterdag om 13.00 uur is er weer een historische film te bewonderen op het tv-kanaal van Radio Aalsmeer. Zaterdag om 12.00 uur heeft Jan van Veen in zijn programma een interview met een medewerker van Stichting Oud Aalsmeer. Deze film is samengesteld uit drie films: “Bedrijfsfilm D. Baardse & zn.” uit 1938, “De Zomer van 1953” en de verhuizing van “Wed. P. Eveleens” in 1987 van de Dorpsstraat naar De Kwakel. In de films zien we o.a. beelden van de handelskwekerij aan Uiterweg 9A en het transport van potplanten en mensen over water. Ook zie je beelden van Aalsmeer dorp en omgeving. Hierin komen zowel het bedrijfsleven als de recreatie aan bod.

Herhaling Aalsmeers Jaaroverzicht bij ‘Echt Esther’ Donderdagavond om 19.00 uur wordt het Radio Aalsmeer Jaaroverzicht herhaald. Esther Sparnaaij presenteerde samen met Constantijn Hoffscholte en Ilse Zethof dit overzicht dat een persoonlijk en feitelijk inkijkje geeft in de gebeurtenissen die Aalsmeer in 2021 hebben gekleurd.

Drie weken 'Back to the 10s' in extra lange 'Aalsmeer by Night'

In de maand januari zijn er weer extra lange uitzendingen van ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Presentator Meindert van der Zwaard neemt je drie donderdagavonden vanaf 20.00 uur mee naar de muziek uit de jaren 10. Op muzikaal gebied een roemruchte periode.

De leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2010-2019 komen deze avonden voorbij. Bovendien hoor je de grootste hits van de jaren 10 in de Top 30 die verdeeld over de drie weken te horen is.

‘Sem op Zaterdag’ geeft presentatie kabinet een muzikaal tintje

Bij de presentatie van kabinet Rutte IV bleek meer muzikaliteit te zitten dan je zou verwachten. Voor Sem van Hest voldoende uitdaging om daar een flinke swing aan te geven voor zijn programma 'Sem op Zaterdag'.

‘Door de Mangel’ drinkt koffie met Die2

10 januari ontving het team van ‘Door de Mangel’ de creatieve, gedreven en zorgzame Mary Been. Toen de Kudelstaartse door corona haar baan kwijtraakte, maakte ze van haar hobby haar werk. Nu maakt zij 3D-tekeningen van tuinobjecten. Ook Mary is op zoek gegaan naar een opvolger. Zij heeft er zelfs twee gevonden: Esther Versteeg en Diana Braam. Zij zijn niet zo heel lang geleden een cadeauwinkeltje met koffiehoekje begonnen in Kudelstaart. Met wie zouden jullie graag een bakkie koffie willen drinken?", is de vraag van Mary. Dit en meer hoor je 17 januari om 19.00 uur.

Sergei Rachmaninov centraal bij 'Intermezzo'

‘Intermezzo’ besteedt maandagavond 17 januari om 21.00 uur aandacht aan de componist, pianist, dirigent en muziekpedagoog Sergei Rachmaninov. De componist was als voortzetter van de Romantiek, een natuurtalent. Sem van Hest probeert zijn leven in twee uur muzikaal te vangen.


Laatst bewerkt op: 11 januari 2022 17:42

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van (kinder)burgemeester tot koning op Radio Aalsmeer

Vrijdag 14 januari om 11.00 uur en zaterdag om 13.00 uur is er weer een historische film te bewonderen op het tv-kanaal van Radio Aalsmeer. Zaterdag om 12.00 uur heeft Jan van Veen in zijn programma een interview met een medewerker van Stichting Oud Aalsmeer. Deze film is samengesteld uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: