001 - Tuimarkt
Snuggere verklaring bij fietsverlichtingscontrole Vinkeveen

Snuggere verklaring bij fietsverlichtingscontrole Vinkeveen


Geplaatst op: 12 januari 2022

De politie in Vinkeveen heeft woensdagochtend een verkeerscontrole gehouden. Daarbij werd gelet op de snelheid van automobilisten en het in orde hebben van de fietsverlichting bij tweewielers.

Agenten stonden op de Kerklaan in Vinkeveen te laseren. Diverse automobilisten overschreden de maximum snelheid en zijn beboet. Bij passerende fietsers werd de verlichting gecontroleerd. Juist tijdens deze donkere dagen in combinatie met weinig zicht door mistige weersomstandigheden is 'opvallen' in het verkeer belangrijk.

Verschillende fietsers hadden de fietsverlichting niet in orde. Zij zijn bekeurd en mochten een verklaring afleggen. Één van die verklaring was lachwekkend en droevig tegelijkertijd. "Mijn verlichting is al een paar dagen stuk. Ik heb geen tijd om deze te maken." verklaarde de overtreder.

Na deze controle ging de politie verder in Mijdrecht.

Foto: Instagram Wijkagent_vinkeveen_e.o


Laatst bewerkt op: 12 januari 2022 10:56

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Snuggere verklaring bij fietsverlichtingscontrole Vinkeveen

De politie in Vinkeveen heeft woensdagochtend een verkeerscontrole gehouden. Daarbij werd gelet op de snelheid van automobilisten en het in orde hebben van de fietsverlichting bij tweewielers. Agenten stonden op de Kerklaan in Vinkeveen te laseren. Diverse automobilisten overschreden de maximum snelheid en zijn beboet. Bij passerende fietsers werd de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: