Vinkefest
Gezelschapsdieren naar Maria Oord

Gezelschapsdieren naar Maria Oord


Geplaatst op: 17 januari 2022

Met groot plezier melden we dat komende woensdag er 6 huisdieren gedoneerd worden aan de gesloten afdeling van Maria Oord.

Huisdieren? Ja! 3 robotkatten en 3 robothonden. Aaibare, bewegende dieren , die niet uitgelaten hoeven te worden…

De medewerkers van de Dierenkliniek in Vinkeveen hebben hun fooienpot ter beschikking gesteld en met extra giften van dierenliefhebbers is het gelukt.

Het idee is ontstaan in het begin van de Corona tijd : hoe kunnen we iets doen voor onze gemeenschap, voor mensen die het nu extra moeilijk hebben ?

We weten dat dieren heel erg belangrijk zijn voor het welzijn van ouderen. En zeker voor dementerende ouderen die door de Corona regels nog eenzamer zijn geworden.

Wanneer een “echt” dier niet meer kan, is een robotdier een goed alternatief. De robotdieren gaan interactie aan, en zijn aaibaar. Ze worden door de zorgmedewerkers als heel plezierig en nuttig ervaren bij de hulpverlening.


Laatst bewerkt op: 17 januari 2022 07:06

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezelschapsdieren naar Maria Oord

Met groot plezier melden we dat komende woensdag er 6 huisdieren gedoneerd worden aan de gesloten afdeling van Maria Oord. Huisdieren? Ja! 3 robotkatten en 3 robothonden. Aaibare, bewegende dieren , die niet uitgelaten hoeven te worden… De medewerkers van de Dierenkliniek in Vinkeveen hebben hun fooienpot ter beschikking gesteld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: