001 -Family

Uitslag kleurwedstrijd op het mobiele Servicepunt De Ronde Venen


Geplaatst op: 8 augustus 2011

Het Servicepunt De Ronde Venen en Rabobank Rijn en Veenstromen hebben een kleurwedstrijd georganiseerd voor de jonge inwoners van De Hoef en Amstelhoek.

De zomervakantie is al weer enkele weken gaande. Tijdens deze weken konden kinderen uit De Hoef en Amstelhoek meedoen met een kleurwedstrijd. En dat hebben zij gedaan! Op 2 augustus heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden op ons mobiele kantoor.

Micky en Sanne zijn de gelukkige prijswinnaars. Zij kwamen persoonlijk hun prijs ophalen. Wij wensen ze natuurlijk nog heel veel speelplezier met de dolfijn en de roeiboot!

In het mobiele kantoor zijn jong en oud welkom met alle vragen over wonen, welzijn en zorg en voor financiele diensten. Ook met een pinpas van een andere bank kunt u geld opnemen bij de pinautomaat in de bus. Op het Servicepunt vindt u informatie van de Gemeente de Ronde Venen, Westhoek Wonen en Rabobank Rijn en Veenstromen.

Het mobiele kantoor komt elke dinsdagmiddag naar De Hoef (van 13:00 tot 15:00 uur) en Amstelhoek (van 15:15 tot 17:00 uur). Het Servicepunt en de Rabobank nodigen u van harte uit om eens binnen te komen. Tot ziens op ons mobiele kantoor!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitslag kleurwedstrijd op het mobiele Servicepunt De Ronde Venen

Het Servicepunt De Ronde Venen en Rabobank Rijn en Veenstromen hebben een kleurwedstrijd georganiseerd voor de jonge inwoners van De Hoef en Amstelhoek. De zomervakantie is al weer enkele weken gaande. Tijdens deze weken konden kinderen uit De Hoef en Amstelhoek meedoen met een kleurwedstrijd. En dat hebben zij gedaan! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: