001 -Family

8-weekse clinic hardlopen bij de Veenlopers


Geplaatst op: 8 augustus 2011

Start to Run voor de Zilveren Turfloop op 6 november 2011

Vanaf donderdag 8 september 2011 begint er bij de Veenlopers een nieuwe serie trainingen in voorbereiding op de Zilveren Turfloop voor zowel de startende als meer gevorderde hardloper.
Voor de beginnende hardlopers hebben de trainingen het karakter van Start to Run waarbij er van nul af aan wordt toegewerkt naar 5 km hardlopen. De nadruk ligt hierbij op een verantwoorde opbouw en gezellig, samen trainen. Iedereen kan aan deze starterscursus meedoen, ongeacht leeftijd of conditie. Deze starterstrainingen vinden plaats op zondagochtend in het Wickelhof Park te Mijdrecht.
De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op donderdagavond voorbereid op de 10 of de 16,1 km van de Zilveren Turfloop. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en -snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding.

De eerste trainingen:
Voor de starters: zondagochtend 11 september 10:00-11:15. Verzamelplaats: aan de Kerkvaart ter hoogte van tennisclub de Ronde Vener.

Voor de meer ervaren lopers: donderdagavond 8 september van 19.30 u tot 20.45 u. Verzamelpunt is op de Rendementsweg in Mijdrecht ter hoogte van Westhoek Wonen.
De kosten bedragen 25 euro per deelnemer, dit is inclusief een startbewijs voor de Zilveren Turfloop en gratis meetrainen met de Veenlopers tot januari 2011.

Enthousiast? Aanmelden kan via de volgende emailadressen: info@veenlopers.nl en frans.bosman@wanadoo.nl bij de laatst genoemde kunt u ook meer informatie vragen dit kan ook telefonisch op 0297-287283 (na 18.00uur ).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

8-weekse clinic hardlopen bij de Veenlopers

Start to Run voor de Zilveren Turfloop op 6 november 2011 Vanaf donderdag 8 september 2011 begint er bij de Veenlopers een nieuwe serie trainingen in voorbereiding op de Zilveren Turfloop voor zowel de startende als meer gevorderde hardloper. Voor de beginnende hardlopers hebben de trainingen het karakter van Start … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: