Vinkefest
Bob van den Heuvel te gast bij ‘Echt Esther

Bob van den Heuvel te gast bij ‘Echt Esther


Geplaatst op: 25 januari 2022

Bob van den Heuvel, vooral bekend als bloembinder, wordt 27 januari om 19.00 uur geïnterviewd in 'Echt Esther'. In de afgelopen tien jaar ben is hij drie nieuwe wegen ingeslagen. Schilderen, met “Bob & Gon” is hij een theaterkant opgegaan en hij is columnist vanuit De Bovenlanden geworden bij de Nieuwe Meerbode onder pseudoniem “Bob in de Bovenlanden”. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een mooi boek. 

'Back to the 10s' in extra lange 'Aalsmeer by Night'

Presentator Meindert van der Zwaard neemt je 27 januari, in een extra lange uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ vanaf 20.00 uur nog 1x mee naar de muziek uit de jaren 10. De leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2010-2019 komt voorbij. Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

‘Door de Mangel’ gaat koken onder water

Maandag nam fotograaf Kick Spaargaren plaats achter de microfoon bij 'Door de Mangel'. Hij sprak over zijn werk op een kwekerij, maar vooral over fotografie. “Ik heb geen opleiding in fotografie gevolgd, maar heb het me allemaal zelf aangeleerd.” Hij fotografeert o.a. voor de Nieuwe Meerbode. Daarnaast heeft hij ook nog tijd om te schaatsen. Kick vond Marc Eveleens als de volgende schakel. Tot voorkort was hij kok, maar door corona is hij noodgedwongen de bouw ingegaan. “Als duikbuddy heeft mij gemotiveerd om mijn duikopleiding af te maken. Hij verdient het om eens lekker zijn duikverhalen te vertellen.” Dat en meer hoor je aanstaande maandag 31 januari vanaf 19.00 uur.

Mozarts Grand Mass bij ‘Intermezzo’

Op de laatste dag van januari is 'Intermezzo' geheel gewijd aan de heilige mis. Mozarts Grand Mass (Grote Mis) zal bijna geheel te horen zijn. Daarnaast laat programmamaker Sem van Hest maandag 31 januari vanaf 21.00 uur ook delen uit de missen van o.a. Bach en Händel horen.


Laatst bewerkt op: 25 januari 2022 14:31

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bob van den Heuvel te gast bij ‘Echt Esther

Bob van den Heuvel, vooral bekend als bloembinder, wordt 27 januari om 19.00 uur geïnterviewd in 'Echt Esther'. In de afgelopen tien jaar ben is hij drie nieuwe wegen ingeslagen. Schilderen, met “Bob & Gon” is hij een theaterkant opgegaan en hij is columnist vanuit De Bovenlanden geworden bij de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: