Vinkefest
EHBO Lucas opleidingscursus in Vinkeveen

EHBO Lucas opleidingscursus in Vinkeveen


Geplaatst op: 26 januari 2022

Wat doet u als uw buurman ineens op straat in elkaar zakt?
Wat doet u als uw kind haar kleine teen stoot, veel pijn heeft en haar teen niet kan bewegen?
Wat doet u als uw collega zich verslikt en benauwd wordt?

En zo kunnen we nog wel oneindig doorgaan met situaties die kunnen gebeuren bij uw thuis, werk of onderweg.

Wat is er mooier dat u kan helpen in al deze situaties? Dat u er niet hulpeloos bij staat of toch maar ongemerkt doorloopt en daar later toch niet zo’n prettig gevoel bij hebt. Een reanimatie diploma is al heel mooi, maar het betreft niet altijd hartfalen, dus een EHBO diploma maakt u veelzijdiger.

De eerste minuten na een ongeval zijn vaak cruciaal om levens te redden en schade te beperken. En als u nu weet dat de meeste ongevallen thuis plaatsvinden, dan is het toch heel handig en mooi als u gelijk hulp kunt verlenen.

Tijdens de EHBO-cursus leert u hoe u in elke situatie hulp kunt verlenen, van geruststellen, wondverzorging, handelen bij kleine ongevallen, waarschuwen van de professionele hulpdiensten, tot stabiele zijligging en reanimeren.

Hierbij krijgt u theoretische scholing, maar ook observeren, communiceren en vaardigheden.

De opleiding zal worden gegeven op woensdagavond. 16 februari 2022 start de opleiding tot het EHBO diploma inclusief (kinder)reanimatie en AED. Het aantal lessen inclusief het examen beslaat 9 avonden.

De cursus zal gegeven worden in ons EHBO gebouw op Pijlstaartlaan 1a te Vinkeveen op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. In het gebouw is een ventilatiesysteem aanwezig.

Graag zien we u op onze cursus. Wilt u meer informatie of u aanmelden dan kunt u bellen 0297-564192, mailen naar ehbolucas@casema.nl of ga naar onze website www.ehbolucasvinkeveen.nl 


Laatst bewerkt op: 26 januari 2022 08:55

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

EHBO Lucas opleidingscursus in Vinkeveen

Wat doet u als uw buurman ineens op straat in elkaar zakt?Wat doet u als uw kind haar kleine teen stoot, veel pijn heeft en haar teen niet kan bewegen?Wat doet u als uw collega zich verslikt en benauwd wordt? En zo kunnen we nog wel oneindig doorgaan met situaties … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: