Vinkefest
Extra symbolen en borden op en rondom de Burgemeester Kasteleinweg

Extra symbolen en borden op en rondom de Burgemeester Kasteleinweg


Geplaatst op: 26 januari 2022

Donderdag 20 januari is gestart met het aanbrengen van extra attentie symbolen en borden op, langs en in de omgeving van de Burgemeester Kasteleinweg. De symbolen zijn geplaatst om het verkeer op een vriendelijke manier aan te geven wat er verwacht wordt.

Wethouder Robert van Rijn: “De nieuwe verkeerssituatie is voor veel weggebruikers even wennen geweest. Daarom hebben wij na de openstelling van de weg een quickscan laten uitvoeren door een bureau dat gespecialiseerd is in gedrag van verkeersdeelnemers. Dit bureau heeft een aantal aanbevelingen gedaan en daar zijn wij mee aan de slag gegaan.”

Extra verkeersborden

Ook komen er nog extra attentieborden die het doorgaande verkeer oproepen om vooral via de N201 te rijden en om de snelheid aan te passen. Deze borden zijn al besteld en worden direct na levering geplaatst.

Monitoring van verkeersstromen

Naast de acties uit de quickscan voert de gemeente in het voorjaar ook verkeerstellingen uit op diverse plekken, om te kijken hoe het verkeer zich verplaatst in de nieuwe situatie en of er aanpassingen nodig zijn. Deze verkeerstellingen zijn onderdeel van een breder onderzoek waarin ook aandacht gegeven wordt aan de wegen rondom de Burgemeester Kasteleinweg, zoals de Hortensialaan, Ophelialaan en de J.P. Thijsselaan.


Laatst bewerkt op: 26 januari 2022 08:56

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Extra symbolen en borden op en rondom de Burgemeester Kasteleinweg

Donderdag 20 januari is gestart met het aanbrengen van extra attentie symbolen en borden op, langs en in de omgeving van de Burgemeester Kasteleinweg. De symbolen zijn geplaatst om het verkeer op een vriendelijke manier aan te geven wat er verwacht wordt. Wethouder Robert van Rijn: “De nieuwe verkeerssituatie is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: