001 -Family

Ongeluk met blikschade op Mijdrechtse Dwarsweg


Geplaatst op: 5 augustus 2011

Wilnis - Vrijdagavond rond 19.20 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Mijdrechtse Dwarsweg.

Een automobilist was een gedeelte van zijn lading van zijn aanhanger verloren tijdens het rijden. Een bestuurders van een bestelbusje zag de lading op de weg liggen en de auto met aanhanger stil staan. De man zette zijn bestelbus op het fietspad en vroeg of de bestuurder wellicht spanbanden nodig had. De man vond dit niet nodig en reed voorzichtig verder.

De bestuurder van de bestelbus reed vervolgens een stukje verder over het fietspad en bij een uitrit reed de man de Mijdrechtse Dwarsweg weer op richting Vinkeveen. De bestuurder heeft toen vermoedelijk de personenauto die richting Mijdrecht reed over het hoofd gezien en er onstond een aanrijding.

Beide bestuurder hadden lichte nekklachten en werden nagekeken door het ambulancerpersoneel. Ze bleken niet gewond te zijn. De bestuurder van de auto met aanhanger kwam later nog poolshoogte nemen.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ongeluk met blikschade op Mijdrechtse Dwarsweg

Wilnis - Vrijdagavond rond 19.20 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Mijdrechtse Dwarsweg.Een automobilist was een gedeelte van zijn lading van zijn aanhanger verloren tijdens het rijden. Een bestuurders van een bestelbusje zag de lading op de weg liggen en de auto met aanhanger stil staan. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: