001- Uithoorn

Open dag bij Stichting Paraplu


Geplaatst op: 5 augustus 2011

De Stichting 'Paraplu' organiseert op zaterdag 20 augustus a.s. van 10.00 tot 12.30 uur haar jaarlijkse Open Dag, om belangstellende inwoners de De Ronde Venen te informeren over het nieuwe activiteitenseizoen dat begin september begint. Voor de Stichting 'Paraplu'is het al weer het 31e jaar en heeft zich volledig vernieuwd met een nieuw programma voor het seizoen 2011-2012, een geheel vernieuwde en gemoderniseerde website en een nieuwe mogelijkheid om in te schrijven, namelijk On-line-inschrijven.

Open Dag
Zoals gebruikelijk wil de Stichting 'Paraplu' zich presenteren en alle belangstellenden informeren tijdens haar jaarlijkse Open Dag die dit jaar zal plaats vinden op zaterdag 20 augustus van 10.00 tot 12.30 uur. Op die dag zijn alle docenten van de nieuw te organiseren cursussen en activiteiten aanwezig om iedereen nader te informeren en op alle vragen antwoord te geven.
Natuurlijk is het op die dag ook mogelijk om zich meteen voor een cursus of activiteit in te schrijven.

Nieuw programma
Voor het nieuwe activiteitenseizoen 2011-2012 dat in september 2011 begint heeft de Stichting weer een keur aan cursussen, workshops, ontspanningsactiviteiten en dagtochten voorbereid.
Naast het vele nieuwe zijn uiteraard ook veel bestaande populaire activiteiten behouden zoals biljarten, bridgen, bridgecursussen, mondharmonica, dansen voor paren en line-dance, yoga, klaverjassen, kaarten maken, computercursussen voor beginners en gevorderden, vele creatieve cursussen tekenen, schilderen, aquarelleren, quilten en patchwork, knippen en naaicursus, taalcursussen voor beginners en gevorderden.

Daarnaast zijn er weer vele cursussen en workshops opgenomen zoals: digitale foto's beheren en verwerken, diavoorstelling maken, weblog maken, netwerken, digitale camera, internetten en e-mailen, stamboomonderzoek, filosofie, tuin- en plantkunde, communicatietraining, literatuurwetenschap, expressionisme, diverse spirituele cursussen (Reike, Meditatie, Aura-healing, Quantum Touch, Mandalatekenen) en workshops zoals portret- en modeltekenen, boetseren in klei, Kerstdecoratie, glasmozaïk, klussen, creatief met zeep, make-up, manicure en lunch- en borrelhapjes maken.

Tenslotte staan er weer een aantal interessante en culturele dagtochten op het programma: De Weistaar, Anton Pieck Museum, Schoenenmuseum met rondvaart.

Alle informatie over deze cursussen, workshops, activiteiten en dagtochten is te vinden in het programmaboekje, dat op diverse manieren geraadpleegd kan worden.

Nieuwe website
Na tien jaar gebruik gemaakt te hebben van een bescheiden, eenvoudige maar kleurrijke website, is de Stichting "Paraplu" overgegaan op een geheel nieuwe, moderne, praktische en zelfs interactieve website.

Na daarover het bestuur geadviseerd te hebben, heeft ontwerpster Sandra Loogman van Graphix Design, een geheel andere website ontworpen met moderne en frisse kleuren, strakke lettertypes en een oogstrelend design. "Gezien de flexibele opzet en invulling van het ontwerp van de nieuwe website kan de Stichting 'Paraplu' weer vele jaren vooruit met het op moderne wijze informeren van de bevolking van De Ronde Venen". verzekert ontwerpster Sandra Loogman, die tevens als docente haar medewerking aan de stichting verleent. "Voor het eerst kunnen inwoners ook inter-actief gebruik maken van de website, hetgeen de aantrekkelijkheid vergroot", vult Sandra nog aan.

De site heeft 8 hoofdrubrieken met informatie over de Stichting, over het jaarprogramma, inschrijfmogelijkheden inclusief inschrijfformulier en online inschrijven, een contactformulier en een overzicht van de jaarlijkse sponsors.

De nieuwe website is te bereiken via: www.stichtingparaplu.nl.

Online inschrijven
Voor het komende en de volgende activiteiten-seizoenen heeft de Stichting 'Paraplu' door FEKA een nieuw administratieprogramma laten ontwerpen, dat voldoet aan de eisen van deze tijd, waardoor de administratie door meerdere bestuursleden en efficiënter verzorgd kan worden. Met het nieuwe programma zijn ook de mogelijkheden uitgebreid om met de cursisten en deelnemers aan activiteiten te communiceren en hen te informeren. Ook docenten en spelleiders krijgen gebruikersmogelijkheden in het nieuwe programma. Voor mensen die zich willen informeren over de cursussen, workshops, activiteiten en dagtochten biedt het programma via de website www.stichtingparaplu.nl de interactieve mogelijkheid om een cursus of activiteit uit te zoeken én zich meteen online aan te melden door het invullen van een digitaal inschrijfformulier en dit rechtstreeks te verzenden naar het administratieprogramma van de Stichting 'Paraplu'. Deze manier van inschrijven is mogelijk via www.stichtingparaplu.nl/inschrijvencursussen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag bij Stichting Paraplu

De Stichting 'Paraplu' organiseert op zaterdag 20 augustus a.s. van 10.00 tot 12.30 uur haar jaarlijkse Open Dag, om belangstellende inwoners de De Ronde Venen te informeren over het nieuwe activiteitenseizoen dat begin september begint. Voor de Stichting 'Paraplu'is het al weer het 31e jaar en heeft zich volledig vernieuwd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: