001 - Escaperoom aglemeen
Passen, Borrelen en Meenemen bij Van Walraven

Passen, Borrelen en Meenemen bij Van Walraven


Geplaatst op: 20 februari 2022

Op donderdag 24 maart bent u tussen 15:00 en 19:00 uur van harte welkom op de Industrieweg 25 in Mijdrecht! Op deze locatie vindt u onze Werkkleding & PBM winkel. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een gezellige middag waar wij samen met onze leveranciers de nieuwste werkkleding en PBM ‘showen’. Tevens laten we u graag kennismaken met ons Kleding Management Systeem en kunt u borrelen met collega-ondernemers uit de regio.

Ook profiteert u, alleen op donderdag 24 maart, van echte uitverkoopprijzen op de uitlopende collectie en krijgt u 50% korting op borduren en bedrukken tijdens het plaatsen van een order.

Komt u werkkleding & PBM passen, borrelen met collega-ondernemers en een uitverkoop item scoren om mee terug naar huis te nemen? 

Meld u aan via vanwalraven.com/PBM en neem een oud, te recyclen, kledingstuk mee als entreebewijs.


Laatst bewerkt op: 20 februari 2022 07:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passen, Borrelen en Meenemen bij Van Walraven

Op donderdag 24 maart bent u tussen 15:00 en 19:00 uur van harte welkom op de Industrieweg 25 in Mijdrecht! Op deze locatie vindt u onze Werkkleding & PBM winkel. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een gezellige middag waar wij samen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: