Ontmoetingsgroep Blijf Actief! start op 7 september


Geplaatst op: 4 augustus 2011

In september start de nieuwe Ontmoetingsgroep Blijf Actief! voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers.

De groep komt één keer per week op woensdag bij elkaar onder begeleiding van een deskundige medewerker. Vaste onderdelen van het programma zijn: fysiek bewegen, geheugentraining en een gezamenlijke lunch. U hebt verder een eigen inbreng in de andere activiteiten. De groep is erop gericht om datgene te doen wat u zelf wilt en kunt.

Als partner, familie of vriend van iemand met geheugenproblemen bent u ook van harte welkom. U kunt meedoen met het programma of u kunt een deel van het programma gebruiken om andere mantelzorgers te ontmoeten. Vaak worden er tips en advies uitgewisseld, maar het mag ook gewoon gezellig zijn. Het doel is dat u beter geïnformeerd bent en langer de zorg kunt volhouden. U ontmoet andere mensen met wie u uw ervaringen kunt delen en u gebruikt gezamenlijk een lunch.

U kunt op één van de open inloopochtenden informatie krijgen en kennismaken met de begeleiders. De inloopochtenden vinden plaats op 10, 17, 24 of 31 augustus 2011 van 10.30 tot 12.00 uur bij Tympaan, Dorpszicht 22 in Abcoude. Voor de activiteiten wordt een kostendekkende bijdrage gevraagd. Schikt een andere dag u beter? Of wilt u de gratis folder opvragen? Voor het maken van een afspraak, de folder of aanvullende informatie, kunt contact opnemen met Stichting Tympaan, via T. 0294 28 48 24 of www.stdb.nl.

Laatst bewerkt op: 14 december 2016 10:47

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ontmoetingsgroep Blijf Actief! start op 7 september

In september start de nieuwe Ontmoetingsgroep Blijf Actief! voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers.De groep komt één keer per week op woensdag bij elkaar onder begeleiding van een deskundige medewerker. Vaste onderdelen van het programma zijn: fysiek bewegen, geheugentraining en een gezamenlijke lunch. U hebt verder een eigen inbreng … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: