VDH autosport actief tijdens de Gamma Racing Day in Assen


Geplaatst op: 4 augustus 2011

Na de overwinning op het circuit van Zolder en een mooie podiumplaats in Assen is VDH autosport dit weekend actief op de Gamma Racing Day. VDH autosport is door de goede prestaties van dit jaar uitgenodigd om dit weekend in de BMW Mustang Challenge te gaan strijden voor de overwinning.

De Gamma Racing Day is de grootste gecombineerde racedag van het jaar. Tijdens dit evenement staan auto-, motor- en kartraces op het programma. Daarnaast zijn verschillende stunts en demonstraties te zien.

Voor VDH autosport staat vrijdags de vrije training en de tijdtraining op het programma. Zowel op zaterdag als op zondag is er een wedstrijd voor VDH autosport. Dit seizoen rijdt John den Hollander regelmatig mee als tweede coureur. In verband met de vakantie van John zal Peter van der Ham beide wedstrijden rijden.

VDH autosport hoopt de stijgende lijn van de afgelopen maanden door te trekken en gaat voor minimaal een podiumplek. Op de website www.theracingday.nl kunt u meer informatie vinden over het evenement.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VDH autosport actief tijdens de Gamma Racing Day in Assen

Na de overwinning op het circuit van Zolder en een mooie podiumplaats in Assen is VDH autosport dit weekend actief op de Gamma Racing Day. VDH autosport is door de goede prestaties van dit jaar uitgenodigd om dit weekend in de BMW Mustang Challenge te gaan strijden voor de overwinning. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: