CSW boekt ruime overwinning

Geplaatst op: 21 februari 2022

Bij de hervatting van de competitie is CSW zaterdag op eigen veld prima voor de dag gekomen. In de ‘derby’ tegen NITA werd een ruime 5-1 overwinning behaald.

De verhoudingen waren vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk. NITA leunde achterover en een CSW dat veel in balbezit was mocht het spel maken. CSW was op zoek naar openingen in de hechte defensie van NITA maar wist die vooralsnog niet te vinden. Grote kansen wist CSW zich dan ook nauwelijks te creëren in het eerste halfuur van de wedstrijd. Schoten vanuit de tweede lijn leverden ook niet het gewenste resultaat op. NITA kon daar bij de spaarzame uitvallen praktisch niets tegenoverstellen. Toch wist CSW nog voor rust op een 2-0 voorsprong te komen. In minuut 34 gaf Elroy Baas een voorzet richting Jordy de Groot die goed inkopte maar doordat de bal nog even bleef hangen was het Matt Veerhuis die het laatste tikje gaf. Een minuut later direct de 2-0. Berry Kramer bediende Veerhuis op maat die vervolgens de keeper met een lage schuiver verschalkte.

Na rust eenzelfde spelbeeld waar CSW snel op zoek ging naar meer. Het rook deze middag een ruime overwinning. De ploeg kwam in minuut 54 op een comfortabele 3-0. Elroy Baas zag de vrijstaande Veerhuis wiens schot via de handen van de keeper voor de voeten van de Groot kwam die vervolgens de bal voor het intikken had. CSW schakelde nog maar eens een tandje bij en 5 minuten later lag nummer 4 in het netje. Sven v.d. Horst bracht Jelle v.d. Bosch in stelling om de bal in de uiterste hoek te tikken. Vervolgens had Berry Kramer pech met een kopbal op de lat en een schot op de paal. In minuut 70 kon NITA eindelijk iets terugdoen. Een prima steekpass op maat werd door de rechtsbuiten beheerst afgerond. Een kwartier voor tijd was het de Groot die de eindstand op 5-1 bepaalde. Een hoekschop van Bram Korver werd door de Groot prima ingekopt. Een prima start van CSW na lang oponthoud en nu maar te hopen dat deze lijn voortgezet kan worden.

Laatst bewerkt op: 21 februari 2022 20:23

Bij de hervatting van de competitie is CSW zaterdag op eigen veld prima voor de dag gekomen. In de ‘derby’ tegen NITA werd een ruime 5-1 overwinning behaald. De verhoudingen waren vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk. NITA leunde achterover en een CSW dat veel in balbezit was mocht … Lees meer »