Plassentoernooi 2011 voor veteranen 55+


Geplaatst op: 4 augustus 2011

Het was weer een goed toernooi. Met oude bekenden maar ook veel nieuwe gezichten. Zo mochten we dit jaar voor het eerst een kolonie spelers en speelsters uit Nieuwkoop en Hoofddorp verwelkomen! We hopen van harte dat ze volgend jaar weer inschrijven.

Ondanks een meer dan vol programma (met 180 deelnemers) kende het toernooi een vlot wedstrijdverloop zonder al te lange wachttijden, mede geholpen door prima weer en het uitblijven van regen. Nieuw was de uitgave van een toernooikrant, waarin men dagelijks geïnformeerd werd over het wedstrijdprogramma en culinaire mogelijkheden. Samen met de toernooiwebsite, waarop ook de uitslagen waren te vinden, werd men op deze wijze vlot en volledig geïnformeerd.

Het optreden van een invitatieteam in de GD5 verliep boven verwachting goed. Nadat de uitgenodigde dames en heren zaterdag onder het genot van een aangeboden lunch voor het eerst kennis met elkaar hadden kunnen maken, speelden ze in de dagen daarna de sterren van de hemel. Afgaande op de reacties van het in groten getale aanwezige publiek kan het experiment als geslaagd worden beschouwd. De wedstrijdcommissie overweegt dan ook deze opzet in iets gewijzigde vorm volgend jaar voort te zetten.

De week werd afgesloten met een slotmaaltijd, waarop 90 gasten verschenen - het geheel omlijst door een optreden van de St Louis Five Dixielandband. Met de inzet van een leger aan vrijwilligers (bar, lunch, organisatie, fotoreportages) moet het ook volgend jaar kunnen lukken dit Veteranen-toernooi tot het grootste uit de regio van Vinkeveen te laten behoren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Plassentoernooi 2011 voor veteranen 55+

Het was weer een goed toernooi. Met oude bekenden maar ook veel nieuwe gezichten. Zo mochten we dit jaar voor het eerst een kolonie spelers en speelsters uit Nieuwkoop en Hoofddorp verwelkomen! We hopen van harte dat ze volgend jaar weer inschrijven. Ondanks een meer dan vol programma (met 180 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: