Leden en gasten van Golfclub Veldzijde zetten zich in voor het goede doel


Geplaatst op: 3 augustus 2011

Wilnis - Ook in 2011 werd de Golfclub Veldzijde Invitatiedag georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede kwam van een goed doel. Dit jaar werd de Stichting Handicart gekozen. De doelstelling van deze Stichting is om minder valide golfers in de gelegenheid te stellen om hun sport te blijven beoefenen.

Het mooie zonnige weer speelde zeker een belangrijke rol in het succes van deze wedstrijd die gewonnen werd door Harm Rozema en zijn introducé Stella Bartlema.

Dankzij de bijdrage van de deelnemers, de vereniging en de eigenaar van de baan, Golfpark Wilnis BV, was de voorzitter van de vereniging dan ook bijzonder blij dat zij de Handicart Clubconsul, Dick Jonkers, een cheque ter waarde van 1.750 Euro kon overhandigen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leden en gasten van Golfclub Veldzijde zetten zich in voor het goede doel

Wilnis - Ook in 2011 werd de Golfclub Veldzijde Invitatiedag georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede kwam van een goed doel. Dit jaar werd de Stichting Handicart gekozen. De doelstelling van deze Stichting is om minder valide golfers in de gelegenheid te stellen om hun sport te blijven beoefenen. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: