VLTV 36ste Plassentoernooi groot succes


Geplaatst op: 3 augustus 2011

Afgelopen week heeft het 36ste Plassentoernooi plaats gevonden op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen. Voor dit tot in de verre omtrek bekende toernooi hadden zich maar liefst 460 senioren ingeschreven, waarmee het record aantal van 2009 is geëvenaard!

Deze grote groep tennissers uit alle windstreken hebben onder zeer verschillende weersomstandigheden gestreden om de titel en de eer van het kampioenschap onder toeziend oog van bondsgedelegeerde Joop Weijburg in de categorieën 3,4,5,6,7 en 8, zowel in enkel, dubbel en mixdubbel wedstrijden. Het is een drukke, maar ook zeer gezellige week geworden, waarbij bijna 20% meer wedstrijden dan vorig jaar gespeeld werden. Bij aanvang van het toernooi waren de weergoden minder gunstig gestemd, waardoor er op zondag ook in de tennishal in Mijdrecht wedstrijden gespeeld moesten worden. Gelukkig klaarde het in de loop van de week op en konden de partijen verder buiten gespeeld worden, dankzij de nieuwe smashcourtbanen waar geen plas op te bekennen was.

Een sterk deelnemersveld in de bovenste categorieën heeft wederom gezorgd voor toptennis in de Ronde Venen en er is op het terras voor het clubhuis volop genoten van schitterende tennispartijen!

In het finale weekend werd er hard gestreden voor de winst, wat resulteerde in zeer veel spannende partijen en derde sets. Het was genieten, met name uiteraard van de heren en dames enkel en dubbel 3 ontmoetingen. Kelvin Nieberg wist na een lange 3 setter uiteindelijk Erwin Derksen te verslaan met 6-4 2-6 6-4 en kon het toernooi wederom op zijn naam schrijven na 10 jaar geleden dat ook al gedaan te hebben.

Het toernooi is afgesloten met een zinderende heren dubbel 3 ontmoeting, waar na twee tiebreaks Erwin Derksen en Jeroen Wichers toch het kampioenschap naar zich toe konden trekken door Bram van Boxel en Reinier Wentholt te verslaan met 7-6 6-7 6-1.

Toptennis, veel gezelligheid en fantastisch eten!
Het plassentoernooi vindt al jaren plaats in de laatste week van juli. Naast toptennis en gezelligheid wordt er elk jaar gekookt op hoog niveau. Ook dit jaar kon er elke dag genoten worden van culinaire verrassingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, verzorgd door topkoks uit de omgeving samen met een groep vrijwilligers. Chefkok Alwin van Burken van That's Cooking heeft alle gasten weer verwend met zijn Coq au Vin op zaterdag en vooral zijn 4 gangen Amuse menu op zondag werd zeer hoog gewaardeerd. Maar ook de sushi op donderdag, verzorgd door Sushi Time, de Ossobucco door topkok Joost Linders en het 3 gangen diner op woensdag verzorgd door de Eetkamer van Vinkeveen scoorden allen hoge ogen.

Op zaterdag werd het culinaire programma afgesloten met een barbecue, gevolgd door een spetterend en zeer gezellig feest.

Jaarlijks neemt het aantal deelnemers en toeschouwers toe door de geweldige locatie waar van geweldig tennis kan worden genoten in combinatie met heerlijk eten in een gezellige ambiance. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors van het toernooi en in het bijzonder met dank aan de hoofdsponsors Meeus en de Tennishal de Ronde Venen.

Zie voor meer informatie de sites: www.vltv.nl en www.plassentoernooi.nl.

****
Speciaal kennismakingsaanbod voor nieuwe leden:
onbeperkt tennissen t/m einde van het jaar voor slechts € 50
(jeugd tot 17 jaar € 25) en een gratis tennisclinic!
Kom vooral eens kijken bij VLTV en profiteer van een speciaal lidmaatschapsaanbod van slechts € 50 of € 25 voor jeugd tot 17 jaar (t/m 31 december 2011)! U kunt dan onbeperkt tennissen t/m het einde van dit jaar en wij doen er een gratis tennisclinic cadeau bij o.l.v. Touché management! Zie voor meer info www.vltv.nl.
Of verwen uw vriendin, man, buur of kind met dit supervoordelige tennisarrangement!
***

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VLTV 36ste Plassentoernooi groot succes

Afgelopen week heeft het 36ste Plassentoernooi plaats gevonden op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen. Voor dit tot in de verre omtrek bekende toernooi hadden zich maar liefst 460 senioren ingeschreven, waarmee het record aantal van 2009 is geëvenaard! Deze grote groep tennissers uit alle windstreken hebben onder zeer verschillende weersomstandigheden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: