001 -Family

Beelden van schietpartij Vinkeveen, van een van de verdachten is de toestand 'zorgelijk'


Geplaatst op: 7 maart 2022

Na het schietincident op het parkeerterrein bij het Leonardo Hotel en The Harbour Club in Vinkeveen zijn zes verdachten aangehouden. Hun rol en betrokkenheid wordt nader onderzocht.

Bij het incident vielen meerdere gewonden. Van een van de verdachten is de toestand zorgelijk, meldt de politie. Deze man zat in een auto die ter hoogte van het AMC in Amsterdam aan de kant is gezet.

In dat hotel was afgelopen nacht het feest Avec Toi aan de gang. De aanleiding voor de schietpartij is onbekend. Onder leiding van het Openbaar Ministerie is een Grootschalig Team Opsporing gestart dat onderzoek doet naar het incident.
De recherche hoopt in contact te komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben aan de Groenlandsekade in Vinkeveen. Daarnaast wordt gezocht naar camera- of dashcambeelden.

Lees ook: Meerdere gewonden door schietincident in Vinkeveen

Het hotel en de club hebben een reactie gedeeld op het incident. Het Leonardo Hotel ''betreurt ten zeerste wat er is gebeurd'' en opereert inmiddels weer normaal. Bij de Harbour Club is het personeel ''ontzettend geschrokken.'' De club zal zijn best doen om de gasten zo snel mogelijk weer als gebruikelijk te ontvangen.


Laatst bewerkt op: 7 maart 2022 07:14

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beelden van schietpartij Vinkeveen, van een van de verdachten is de toestand 'zorgelijk'

Na het schietincident op het parkeerterrein bij het Leonardo Hotel en The Harbour Club in Vinkeveen zijn zes verdachten aangehouden. Hun rol en betrokkenheid wordt nader onderzocht. Bij het incident vielen meerdere gewonden. Van een van de verdachten is de toestand zorgelijk, meldt de politie. Deze man zat in een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: