CSW zet zegereeks voort

Geplaatst op: 8 maart 2022

Opnieuw boekte CSW zaterdag een overwinning. Op eigen veld werd CDW na een ruststand van 2-0 met 4-1 verslagen.

De toeschouwers zullen zich afgelopen zaterdag kostelijk hebben vermaakt in Wilnis. Veel doelpunten, goed voetbal in een hoog tempo en ook een tegenstander die wilde voetballen. In het begin van de wedstrijd golfde het spel al heen en weer. Het veld werd heel lang gehouden waardoor er heel veel ruimte ontstond tussen de linies. CDW had zomaar op voorsprong kunnen komen in die beginfase na een paar gevaarlijke tegenstoten. Na een prima aanval werd de bal voorlangs geschoten en een paar gevaarlijke voorzetten leverde niet het gewenste resultaat op. Daarna was het de beurt aan CSW dat vervolgens een paar prima combinaties op de mat lag. Na 23 minuten spelen kwam CSW op een verdiende voorsprong. Bram Korver verlengde de bal richting Jordy de Groot die alleen op de doelman afging en zeer beheerst afrondde. Daarna een schitterende aanval over vele schijven. Dennis Prange bediende de vrijstaande Matt Veerhuis op maat die de bal terug lag op Korver maar de krullende bal kon maar net met de vingertoppen worden gered door de doelman. Nog voor rust verdubbelde CSW de score. Korver zond Veerhuis de diepte in die vervolgens niet aarzelde en snoeihard in de benedenhoek knalde. De Groot kreeg nog een goede mogelijkheid op de 3-0 maar hij schoot de bal maar net over.

Na rust begon CDW iets meer aan te dringen en dat leidde tot enkele hoekschoppen. In minuut 54 leidde dat de 2-1 in. Bij een hoekschop werd de bal weggewerkt uit de zestienmeter en de afgeslagen bal werd van een meter of 25 snoeihard in de kruising geschoten. CSW pakte de draad weer snel op en kwam even later op een 3-1 voorsprong. Een hoekschop van Bram Korver kon niet goed worden verwerkt en verdween via een speler van CDW in het doel. CDW kreeg daarna een vrije trap rand zestienmeter maar de ingeschoten bal werd vakkundig gepareerd door doelman Thijs Imming. Hierna kon CDW niet meer gevaarlijk worden mede ook door prima werk van de solide verdediging van CSW. CSW bleef goed combineren in een hoog tempo en de verdediging van CDW had de handen vol om de schade te beperken. Vlak voor tijd werd het dan toch nog 4-1 voor CSW. Wederom een hoekschop van Korver waarbij de bal voor de voeten kwam van de Groot die vervolgens hard inschoot. Een prima wedstrijd van twee voetballende ploegen kwam ten einde en met deze 4-1 eindstand zette de ploeg van trainer Michel Strating de zegereeks van de afgelopen weken voort

Laatst bewerkt op: 8 maart 2022 07:06

Opnieuw boekte CSW zaterdag een overwinning. Op eigen veld werd CDW na een ruststand van 2-0 met 4-1 verslagen. De toeschouwers zullen zich afgelopen zaterdag kostelijk hebben vermaakt in Wilnis. Veel doelpunten, goed voetbal in een hoog tempo en ook een tegenstander die wilde voetballen. In het begin van de … Lees meer »