Vrijwilligersprijzen 2011 De Ronde Venen


Geplaatst op: 2 augustus 2011

Op 15 november vindt de prijsuitreiking plaats van de Vrijwilligersprijzen 2011. De burgemeester zal 's avonds na de vrijwilligersdag toelichten wie genomineerd zijn voor de Prijs van Vrijwilliger van 2011 en welke organisaties geselecteerd zijn om Vrijwilligersorganisatie van 2011 te worden.

Iedereen mag vanaf nu een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aanmelden voor de Prijs. Dit kan door het hiervoor bestemde formulier in te vullen op de website www.steunpuntvrijwilligerswerk.info (vrijwilligersdag en -prijs) of op te halen bij één van de servicepunten in De Ronde Venen. Aanmelden voor de vrijwilligersprijzen 2011 kan tot en met 25 september a.s.

Een nominatie zorgt voor positieve publiciteit voor de organisatie en biedt de mogelijkheid het werk en de activiteiten onder de aandacht van de Rondeveense bewoners te brengen. Bovendien ontvangen de 3 genomineerde organisaties mooie geldprijzen. Dat is vaak een goede stimulans om werkzaamheden uit te breiden of de eigen vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten. De vrijwilliger van 2011 ontvangt een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt beeld. Alle genomineerden ontvangen uit handen van de burgemeester een attentie.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente De Ronde Venen: www.derondevenen.nl en op de website van het Steunpunt Vrijwilligerswerk: www.steunpuntvrijwilligerswerk.info. Voor overige vragen kunt u op maandag tot en met donderdag contact opnemen met Dyanne van Tessel, coördinator van het Steunpunt Vrijwilligerswerk (d.vantessel@stichtingdebaat.nl of 0297 230 280).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligersprijzen 2011 De Ronde Venen

Op 15 november vindt de prijsuitreiking plaats van de Vrijwilligersprijzen 2011. De burgemeester zal 's avonds na de vrijwilligersdag toelichten wie genomineerd zijn voor de Prijs van Vrijwilliger van 2011 en welke organisaties geselecteerd zijn om Vrijwilligersorganisatie van 2011 te worden. Iedereen mag vanaf nu een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie aanmelden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: