VLC

Woonwinkel Trendpoint in Kudelstaart sluit de deuren


Geplaatst op: 2 augustus 2011

Uithoorn - Wegens de economische crisis sluit Trendpoint in Kudelstaart haar deuren. De gehele voorraad van de woonwinkel wordt online geveild door DaanAuctions. Op zaterdag 6 augustus vindt in Kudelstaart een kijkdag plaats voor belangstellenden om ieder kavel te kunnen bekijken alvorens een bod te plaatsen. Van buffetkast tot salontafel en van bankstel tot servies; via de online veiling bij DaanAuctions krijgt iedere prijsbewuste consument de kans om een prachtig meubel aan te schaffen.

De online veiling wordt georganiseerd door Daan Auctions. In 2003 begon deze organisatie met enkele veilingen per maand. Inmiddels is het één van de snelst groeiende (online) veilingbedrijven in de Benelux met meer dan 30 veilingen per maand en actief in Nederland, België en Ierland. De georganiseerde veilingen zijn zeer divers en uiteenlopend qua soorten kavels. Variërend van exclusieve wijnen tot partijen kleding en van kantoorinventaris tot auto's. En dat alles tegen bijzonder scherpe prijzen.

De aangeboden goederen komen hoofdzakelijk uit faillissementen of naar aanleiding van bedrijfsbeëindiging zoals in het geval van Trendpoint. Op het moment signaleert Germen de Boer, accountmanager bij Daan Auctions, dat er in het bedrijfsleven een toenemende vraag is naar een efficiënte manier om overtollige of gedateerde voorraden kwijt te raken. De Boer: "Als er een nieuwe productlijn of een uitbreiding van het assortiment wordt ingevoerd, ligt de oude lijn vaak nog op voorraad. Voor een ondernemer is het dan zeer prettig om op een efficiënte en vlotte manier via een online veiling de producten aan de man te kunnen brengen."

De kijkdag is op zaterdag 6 augustus en duurt van 10.00u tot 13.00u. Trendpint is gevestigd op de Kudelstaartseweg 165 in Kudelstaart. De online veiling van de voorraad van Trendpoint staat al online en is te vinden op www.DaanAuctions.com. Na de gratis en vrijblijvende registratie is het mogelijk om een bod te plaatsen op het kavel naar keuze. De veiling eindigt op 11 augustus om 20:00 uur. Voor meer informatie over het aanbieden of kopen van producten op een online veiling kunt u contact opnemen met Daan Auctions, 0297-237600.

Klik hier voor de kavels.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woonwinkel Trendpoint in Kudelstaart sluit de deuren

Uithoorn - Wegens de economische crisis sluit Trendpoint in Kudelstaart haar deuren. De gehele voorraad van de woonwinkel wordt online geveild door DaanAuctions. Op zaterdag 6 augustus vindt in Kudelstaart een kijkdag plaats voor belangstellenden om ieder kavel te kunnen bekijken alvorens een bod te plaatsen. Van buffetkast tot salontafel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: