Fietsen langs knooppunten met TTC De Merel


Geplaatst op: 1 augustus 2011

Fietsvereniging TTC De Merel organiseert zondag 7 augustus fietstochten langs knooppunten in de omgeving. De drie afstanden (35, 65 en 100 kilometer) van dat Rondje Knooppunten zijn volledig uitgepijld. Gestart kan worden vanaf 8 uur bij café De Schans in Vinkeveen.

Niets is zo gemakkelijk als het fietsen langs knooppunten. In onze omgeving is het netwerk van knooppunten voltooid. Overal zie je de witgroene bordjes met knooppunten. Op elk knooppunt staat een overzichtsbord waarop je kunt zien hoe een route verder gaat. Je kunt zelf aan de hand van de knooppunten een route maken en telkens weer aanpassen.

TTC De Merel maakt het je op 7 augustus wel erg gemakkelijk. De fietsvereniging heeft drie mooie routes gemaakt. Je hoeft zelfs de knooppunten niet op te schrijven of te onthouden. Want de route wordt uitgepijld met de bekende geelzwarte Merelpijlen. Deze pijlen hoef je alleen maar te volgen. Het enige dat je moet doen is bij elke pijl te kijken naar welk knooppunt deze pijl verwijst. Bij dat volgende knooppunt hangt weer een Merel-routepijl. Bovendien krijg je voor alle zekerheid ook nog een routebeschrijving mee. Makkelijker kan het niet. Je moet alleen nog zelf fietsen. De routes zijn vooraf ook beschikbaar op gps.

Alle afstanden van het Rondje Knooppunten hebben de pauze op dezelfde locatie. Daar is het altijd een gezellige drukte. Dit jaar is dat bij Café De Eendracht in Abcoude. Dat is het centrale punt van ons Rondje Knooppunten.
De deelnemers aan de afstanden van 65 en 100 kilometer rijden bijna het gehele traject van de route van 35 kilometer. Om aan de benodigde kilometers te komen, rijden ze echter zowel voor als na de pauze extra lusjes (onder andere via Loenen, de Ankeveense Plassen en Weesp).

De start is bij café De Schans, Uitweg 1 in Vinkeveen.
De starttijden zijn:
- 100 km 8.00-10.00 uur
- 65 km 9.00-11.00 uur
- 35 km 9.00-12.00 uur

Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro voor de routes van 35 en 65 kilometer en 3 euro voor de route van 100 kilometer. Leden van NTFU-fietsverenigingen betalen 1 euro minder.
Tegen een meerbetaling van 1,50 euro kun je een herinnering aan de tocht krijgen.

Meer informatie: www.ttcdemerel.nl of tel. 06-21831714

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietsen langs knooppunten met TTC De Merel

Fietsvereniging TTC De Merel organiseert zondag 7 augustus fietstochten langs knooppunten in de omgeving. De drie afstanden (35, 65 en 100 kilometer) van dat Rondje Knooppunten zijn volledig uitgepijld. Gestart kan worden vanaf 8 uur bij café De Schans in Vinkeveen. Niets is zo gemakkelijk als het fietsen langs knooppunten. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: